Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WURTH: Activitatea comerciala a companiei se deruleaza diferit in pandemie
WURTH: Activitatea comerciala a companiei se deruleaza diferit in pandemie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 22 Iun 2020 05:10
Activitatea comerciala a companiei Wurth, firma operationala pe piata de materiale de fixare si etansare, a suferit in ultimele cateva luni mai multe transformari, despre care vorbesc, in cele ce urmeaza, oficialii acesteia.
„Avand in vedere contextul evolutiei pandemiei de Covid-19 la nivel national si european, in perioada 16 martie - 30 aprilie 2020, in magazinele Wurth nu a fost permis accesul simultan a mai mult de doua persoane. Am considerat ca masurile de prevenire si limitare au fost esentiale la momentul respectiv in cadrul comunitatii, iar ca masura suplimentara de precautie, am pus la dispozitia vizitatorilor manusi de unica folosinta, cu obligativitatea de a le folosi in momentul in care vizitatorii au dorit sa atinga unul sau mai multe produse existente in magazinele noastre”, a subliniat managementul societatii. In magazinele Wurth din Bucuresti, Cluj-Napoca si Bacau se regaseste o gama extinsa de scule si produse speciale, multe dintre acestea fiind lansate la inceputul anului 2020. Dupa cum mai precizeaza reprezentantii firmei, acestea asigura proiectelor foarte multa flexibilitate si nenumarate optiuni pentru ca procedurile specifice de pe santiere sa fie derulate in cele mai bune conditii.
Romania este unul dintre cele 82 de state in care concernul international Wurth isi desfasoara activitatea, fiind unul dintre liderii globali ai pietei de materiale de fixare si etansare. Subsidiara din Romania a aniversat, recent, 25 de ani de activitate pe piata nationala. Informatii suplimentare, la www.wuerth.ro 
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left