Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TRIO NEC a revenit la program normal de lucru si isi continua obiectivele
TRIO NEC a revenit la program normal de lucru si isi continua obiectivele
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Iun 2020 05:00
Producatorul de tamplarie din PVC (cu profile Rehau) Trio Nec, din Falticeni - judetul Suceava, a revenit la programul de lucru normal, incepand din luna mai a anului in curs. „In perioada starii de urgenta, cu anumite restrictii specifice impuse de autoritati, am venit in intampinarea partenerilor pentru a ne proteja. Am invatat, astfel, sa lucram de la distanta, iar personalul specializat in ofertare si proiectare le-a oferit beneficiarilor cele mai bune solutii si informatii, atat telefonic, cat si online. Unul dintre primele proiecte pe care le-am realizat dupa incheierea acestei perioade a fost reprezentat de renovarea Scolii Gimnaziale Nr. 1 din localitatea Mileanca (judetul Botosani), proiect pe care a trebuit sa-l finalizam intr-un termen foarte scurt, de doar doua saptamani”, au precizat reprezentantii firmei.
Principalul domeniu de activitate a companiei Trio Nec este reprezentat de productia si montajul tamplariei din PVC cu geam termoizolant. Firma realizeaza si comercializeaza, de asemenea, o serie de accesorii pentru ansamblurile termoizolante, ce include plase de protectie impotriva insectelor, glafuri de interior si exterior, rulouri si obloane. In procesul de executie a ferestrelor si usilor din PVC, care se realizeaza cu o tehnologie moderna, se utilizeaza geam termoizolant Low-E si sisteme de profile cu 5 si 6 camere de izolare, marca Rehau. Produsele finite sunt transportate si montate la locul de instalare rapid si in conditii de siguranta maxima. Informatii suplimentare, la www.trionec.ro
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left