Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU propune noua expozitie digitala, dedicata ferestrelor viitorului
REHAU propune noua expozitie digitala, dedicata ferestrelor viitorului
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 18 Iun 2020 13:45
Grupul german REHAU prezinta, intr-un tur digital, viitorul ferestrelor termoizolante. Pe acest suport modern, reprezentantii de vanzari ai companiei ofera detalii despre inovatii si solutii de sisteme, cum ar fi JustSmart - instrumentul pentru ajustarea complet automata a ferestrei. Turul depaseste cu mult o simpla vizualizare de produse si prezinta, in mod compact si clar, cum este pus in evidenta mottoul "Create Difference. Grow Business." Cu mult inainte de declansarea crizei coronavirusului, REHAU s-a pozitionat ca un pionier al solutiilor digitale, iar actualul tur se aliniaza perfect la acest aspect. In plus fata de serviciul special al unui tur ghidat exclusiv, exista si optiunea de a viziona cele mai importante repere fara insotire - dar cu mai putina profunzime a detaliilor. In ambele cazuri, traseul incepe pe pagina dedicata www.rehau.ro/fensterbau2020. Carsten Heuer, seful diviziei Window Solutions afirma ca obiectivul este acela de a deschide piete noi pentru clienti, oficialul grupului german subliniind ca "acest lucru este realizat prin tehnologii inteligente care imbunatatesc semnificativ fereastra si prin oferte digitale pentru procese de lucru mai eficiente".

Inovatii aduse business-ului principal si produse inteligente
Tema centrala a turului digital este reprezentata de noile dezvoltari propuse de REHAU. Inovatia principala se refera la solutia culisanta SYNEGO Slide si alte componente certificate ale sistemului. Pe segmentul de crestere este prezentata Smart Products., ce include o dezvoltare a Smart Guard, precum si tehnologiile Privacy si Shading pentru sticla. Toate sistemele sunt atotcuprinzatoare, usor de procesat de catre profesionisti si facil de utilizat de catre beneficiari. Instrumentul de asamblare JustSmart constituie un raspuns, orientat spre viitor, la deficitul de lucratori calificati si la cerintele mari de precizie din industria ferestrelor. Cu ajutorul acestei solutii, geamurile si usile pot fi ajustate in mod complet automat. Prin intermediul WINDOW ID, intregul ciclu de exploatare al unui ansamblu de tamplarie poate fi documentat. Acesta asigura o mai mare eficienta in productie, pe santier si in gestionarea serviciilor. In ceea ce priveste REHAU Connect, acesta deschide noi canale de vanzare pentru producatori si dealeri: Platforma digitala ii sprijina in castigarea de noi clienti precum si in procesul de instalare, service post-vanzare.

Sustenabilitate
REHAU isi conduce vizitatorii intr-o calatorie interesanta, in lumea sustenabilitatii: specialistul in polimeri economiseste 97.000 tone de CO2 pe an prin activitatile sale. Aceasta cantitate este similara celei procesate de 7.800.000 de copaci, plantati pe o suprafata de 137.000 de terenuri de fotbal. O latura importanta a strategiei de dezvoltare durabila este ilustrata de continutul ridicat de material de PVC reciclat in structura profilelor, care depaseste, in prezent, 40% in cazul sistemelor ecologice.
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left