Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EURO-Fereastra (Aluprof): Logistica firmei a functionat impecabil in perioada crizei
EURO-Fereastra (Aluprof): Logistica firmei a functionat impecabil in perioada crizei
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Iul 2020 05:28
Emil Serb, director de vanzari Aluprof Systems Romania: „Apatitia acestei crize sanitare a constituit un eveniment ciudat inclusiv pentru grupul nostru. Pandemia ne-a prins nepregatiti, insa am reusit sa depasim momentele de nesiguranta din primele zile si sa strangem randurile. Semnalul clar dat de compania-mama a fost un indemn la normalitate. Gratie modului nostru de lucru, nu am intampinat probleme din punct de vedere logistic. In Romania, primele masuri au fost cele legate de distantarea sociala, lucrul la distanta in masura in care specificul actvitatii a permis acest lucru etc. Noi eram oarecum familiarizati cu asemenea proceduri intrucat, odata cu relocarea companiei din estul in vestul Capitalei, o parte din colegi foloseau deja astfel de proceduri, inainte de izbucnirea crizei. Noi, ca furnizor de sisteme arhitecturale din aluminiu, am fost avantajati inclusiv de faptul ca niciuna dintre marile lucrari la care livram materiale nu a incetinit ritmul de lucru, indiferent daca vorbim despre investitii publice sau private. Singurul loc in care am consemnat anumite scaderi de intensitate a fost reprezentat de export, dupa cum se stie o parte importata dintre sistemele noastre livrate in Romania fiind prelucrate pentru a fi mai apoi folosite la proiecte din Europa de Vest, in special in Italia, Germania, Belgia si Anglia. Am incercat sa ne adaptam cat mai rapid si am reusit sa facem fata cu brio situatiei, astfel incat intarzierile logistice nu au depasit o zi in perioada de maxima intensitate a pandemiei, cauzate mai ales de aparitia unor granite in spatiul Schengen. Cel mai mult in aceasta criza s-a dezvoltat comunicarea cu clientii, fapt ce a avut un efect benefic mai ales in directia activitatii de documentare si certificare”.
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left