Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ATRIUM HS INVISIO: Feronerie liftant-glisanta cu montaj ascuns de la Hautau
ATRIUM HS INVISIO: Feronerie liftant-glisanta cu montaj ascuns de la Hautau
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Aug 2020 05:35
Atrium HS Invisio de la Hautau constituie o solutie moderna de actionare liftant-glisanta a elementelor de tamplarie, ce se remarca prin aspectul deosebit dat de tehnologia discreta de inchidere, precum si de glaful lateral in sistem neted (flush). Procesul de actionare este foarte confortabil, gratie dimensiunii generoase a golului de intrare a cercevelei in profilul de rama. Produsul este recomandat pentru schema C de instalare a usilor culisante (doua elemente centrale mobile si doua elemente laterale fixe). Din punct de vedere al protectiei antiefractie, Atrium HS Invisio asigura incadrarea in clasa RC2, sistemul fiind compatibil cu toate tipurile de tamplarie, indiferent de materialul din care este executata aceasta. Dimensiunile cercevelelor sunt de 720 mm - 3.235 mm latime, respectiv 1.200 mm - 3.300 mm inaltime, iar greutatea lor poate ajunge pana la 330 kg, in cazul utilizarii unui boghiu in tandem nivelul respectiv majorandu-se pana la 440 kg. In ceea ce priveste distanta de dornmas (masurata de la axul central al manerului la suprafata verticala laterala de contact a cercevelei cu rama), aceasta este de 27,5 mm/37,5 mm.
 
Sistem de inchidere cu bolt magnetic, pentru imbunatatirea confortului si designului
Varianta Atrium HS Invisio M beneficiaza, in mod suplimentar, de o tehnologie magnetica de inchidere, ce prezinta avantajul ca este in totalitate mascata in corpul tamplariei. Astfel, zona de acces este complet libera de obstacole, iar designul general al usii are de castigat, datorita aspectului sau neted. Clasa de rezistenta antiefractie este, de asemenea, RC2, iar toleranta de compensare este optimizata gratie dimensiunilor sporite ale golului de acces pentru boltul magnetic. Din punct de vedere comercial, avantajul competitiv asigurat de Atrium HS Invisio M este dat tocmai de unicitatea sa pe piata de profil. Produsul se poate dezvolta in mod facil pornind de la varianta Atrium HS Invisio, gratie sectiunii identice a ramei. Totodata, la fel ca in cazul variantei standard, Atrium HS Invisio M se adapteaza in mod optim la toate tipurile de usi liftant-glisante, indiferent de materialul din care sunt executate ansamblurile respective.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left