Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
GUARDIAN: Ron Vaupel, noul Presedinte, vizeaza transformarea operationala
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 24 Iul 2020 09:12
Ron Vaupel, Presedinte si CEO Guardian Industries, si-a asumat conducerea business-ului de sticla al companiei, ca urmare a plecarii lui Kevin Baird, fost Presedinte si CEO Guardian Glass.
Printre alte schimbari la nivel de conducere, Rick Zoulek si Guus Boekhoudt au fost numiti fiecare Vicepresedinte Executiv pentru Guardian Glass. Zoulek supravegheaza operatiunile companiei in America de Nord, Centrala si de Sud, in timp ce Boekhoudt va adauga acum operatiunile Guardian Glass in India, Orientul Mijlociu si Africa la responsabilitatile sale anterioare in Europa si Asia.
Aceste schimbari intra in vigoare imediat si vor creste impulsul transformarii operationale continue a companiei pentru a se asigura ca Guardian Glass ramane furnizorul global preferat de solutii de sticla arhitecturala.
„In acest mediu de afaceri in schimbare rapida, este imperativ sa intelegem cerintele complexe ale clientilor nostri si sa oferim in continuare produsele si serviciile pe care le apreciaza”, a spus Vaupel.
Guardian Glass
Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla cu pelicula si produse derivate din sticla. In cele 25 de fabrici din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®. Vizitati guardianglass.com.
Guardian Industries
Guardian Industries, o companie globala cu sediul in Auburn Hills, Michigan, cu 15.000 de angajati ce opereaza in America de Nord si de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia.
Companiile Guardian produc sticla float de inalta performanta; produse din sticla peliculizata pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, pentru industria transportului si tehnic; si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industria auto si a camioanelor. Viziunea Guardian este de a aduce valoare clientilor si societatii pe baza unei inovari constante, consumand cat mai putine resurse. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left