Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home
Cluj: QUADROFORM investeste 11 milioane euro in productia de tamplarie
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 08 Oct 2020 14:02
Compania germana Quadroform va investi 11 milioane de euro in dezvoltarea unei unitati de productie a ferestrelor si usilor din PVC in cadrul Parcului Industrial Tetarom III din Jucu, judetul Cluj. Fabrica va ocupa o suprafata de 3,7 hectare si urmeaza sa angajeze aproximativ 100 de persoane.
"Desi traversam o perioada pandemica mai putin prietenoasa cu mediul de business, eforturile noastre constante se materializeaza prin atragerea unui nou investitor semnificativ. Important este faptul ca Parcurile Industriale Tetarom raman extrem de atractive, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure si sa ne ofere perspectiva cresterii si diversificarii economiei judetului Cluj", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, ce administreaza Parcurile Tetarom.
Odata cu ocuparea celor 3,7 hectare din Tetarom III, parcul industrial ajunge la un grad de ocupare de 100%.
Quadroform, cu sediul in Dusseldorf (Germania), este unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie PVC si aluminiu din Europa, cu venituri anuale ce depasesc un miliard de dolari, potrivit Dun & Bradstreet, platforma care centralizeaza date financiare despre companii din peste 200 de tari. In Romania, grupul este inregistrat in Oradea, unde dezvolta o alta fabrica, anuntata inca din 2018, in incinta Parcului Industrial Eurobusiness II, investitie de 6 milioane de euro.
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left