Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO AL 300, feronerie pentru ferestre din aluminiu cu aspect unitar
ROTO AL 300, feronerie pentru ferestre din aluminiu cu aspect unitar
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Oct 2020 05:13
Pentru a veni in intampinarea trendului in care cerceveaua devine coplanara cu tocul, datorita muchiei decalate a acestuia din urma, Roto a preluat aceasta tendinta de design si propune sistemul de feronerie Roto AL 300. Acesta asigura faptul ca, atunci cand ansamblul este inchis, fereastra are un aspect unitar, neintrerupt. Efectul respectiv este obtinut gratie geometriei speciale a balamalelor, ce permit, practic, cercevelei sa se alinieze perfect cu muchia decalata a tocului. Noua balama dezvoltata de specialistii diviziei Roto Aluvision poate fi instalata atat pe partea stanga, cat si pe cea dreapta, extinzand, astfel, in mod semnificativ spectrul de utilizare a modului de feronerie. Datorita componentelor clipsabile premontate, acest tip de feronerie se instaleaza foarte rapid, fiind redus efortul de montaj si timpul alocat operatiunilor aferente. Roto AL 300 poate echipa ferestre cu actionare oscilo-batanta sau oscilanta, cu o greutate maxima de 80 kg. In cazul ansamblurilor oscilante, pentru a ajunge la performanta mentionata anterior, este necesara adaugarea unei balamale reglabile de falt. 
 
Flexibilitate in productie si reducere semnificativa a stocurilor
In ceea ce priveste clemele de prindere, acestea asigura o crestere a sigurantei operatiunilor de montaj. Datorita existentei unui numar mai mic de parti componente, se obtin, de asemenea, avantaje nete in ceea ce priveste reducerea stocurilor. Balamaua inferioara de cercevea permite reglajul pe directia laterala si cea verticala. Pentru instalarea noului coltar ce include piesa ce impiedica actionarea gresita nu este nevoie de scule speciale. In vederea sporirii flexibilitatii in procesele de productie, punctele suplimentare de inchidere amplasate pe latura unde sunt instalate balamalele pot fi montate in sistem cu locas de 6 mm sau 10 mm. Sistemul de la Roto garanteaza un aspect similar indiferent daca ferestrele sunt de tip oscilo-batant sau oscilant. Practic, Roto AL 300 ofera producatorilor de tamplarie termoizolanta calitatea recunoscuta a produselor grupului german inclusiv pentru ferestrele din gama economica, realizate din aluminiu, oferind acestora avantaje nete in materie de design.
Solicita informatii suplimentare
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left