Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home
AKZO NOBEL: Tehnologie de polimerizare vopsea pulbere la temperaturi scazute
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 15 Oct 2020 05:55
AkzoNobel a finalizat achizitia Stahl Performance Powder Coatings si gama sa de produse pentru substraturi sensibile la caldura.
Acordul ofera companiei acces accelerat la o tehnologie unica de polimerizare a vopselei pulbere la temperaturi scazute, care va deschide noi oportunitati interesante de piata. Detaliile financiare nu au fost dezvaluite.
Portofoliul tehnologic gata de a fi comercializat achizitionat de AkzoNobel este singurul de acest gen din industria vopselei pulbere. Acesta include atat vopsele care se polimerizeaza UV cat si termic si va permite companiei sa patrunda in domeniul polimerizarii la temperaturi ultra-scazute (80-100 ° C), deschizand noi piete pe baza aplicarii pulberii pe substraturi sensibile la temperatura, cum ar fi MDF, placaj, termoplastice si compozite.
„Aceasta este o achizitie excelenta care ne va permite sa ne bazam pe pozitia noastra de lider global, intrand in spatii emergente care au un potential major”, spune Daniela Vlad, Director general al Diviziei AkzoNobel Powder Coatings. „Tehnologia UV care diferentiaza in mod clar, in special, se asteapta sa aiba o crestere semnificativa si va consolida si mai mult pozitia noastra ca furnizor complet de solutii durabile pentru substraturi sensibile la caldura, in special pentru clientii nostri ce folosesc substraturi de lemn.”
Pulberea pe lemn este o zona in crestere rapida in industria acoperirilor, deoarece clientii incearca sa accepte beneficiile de durabilitate pe care pulberea le poate oferi. Tehnologia dobandita se concentreaza in principal pe pietele mobilei, arhitecturii si industriei.
„Adaugarea acestui know-how la expertiza noastra existenta va deschide o gama larga de aplicatii de proces si ne va permite sa oferim noi solutii inovatoare de suprafata”, continua Vlad. „Cautam sa deschidem calea pe pietele emergente de vopsea pulbere si sa ne stabilim in continuare ca un lider in tehnologie pe masura ce portofoliul nostru continua sa se extinda.”
AkzoNobel furnizeaza vopsea pulbere clientilor din intreaga lume, acoperind segmente de piata, de la electrocasnice, arhitectura si automobile, pana la mobilier, IT si aplicatii industriale generale. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left