Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - MasterPatio, noul sistem liftant-glisant performant de la REYNAERS Aluminium
MasterPatio, noul sistem liftant-glisant performant de la REYNAERS Aluminium
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 26 Feb 2021 06:10
Sistemul liftant-glisant MasterPatio se distinge prin performantele superioare privind izolarea termica, lejeritatea imbunatatita in instalare si productie, precum si prin faptul ca exceleaza in realizarea design-ului minimalist. Produsul MasterPatio a fost conceput de Reynaers Aluminium - unul din liderii pietei europene pe segmentul solutiilor arhitecturale durabile din aluminiu - pentru a raspunde solicitarilor-cheie ale arhitectilor, fabricantilor si beneficiarilor finali, cu care se deruleaza parteneriate stranse de afaceri. Rezultatul acestor colaborari il reprezinta un produs complex, creat pentru a sustine libertatea creativa a arhitectilor, pentru a evidentia maiestria fabricantilor si pentru a imbunatati calitatea vietii beneficiarilor finali.
Sistemul MasterPatio este compatibil in totalitate cu gama MasterLine 8
Sistemul MasterPatio a fost proiectat pentru a completa gama MasterLine 8, este potrivit pentru o mare varietate de aplicatii si rezista la sarcini ridicate ale vantului pe cladirile inalte.
Componentele si accesoriile, cum ar fi incuietorile si contraplacile, sunt in mare parte ascunse sau integrate in profile, iar liniile vizibile sunt uniforme. Pe tot parcursul dezvoltarii sistemului MasterPatio, designul „curat” a fost permanent obiectivul-cheie urmarit. Acest principiu a dus la crearea unor linii subtiri si la o vizibilitate a sticlei de pana la 90%, ceea ce permite o mai buna aliniere a suprafetelor mari, care nu au componente la vedere, fiind, in acelasi timp, robuste. Tocul poate fi complet ascuns, iar cercevelele au aceleasi latimi vizibile de 87 mm ca si MasterLine 8. Oriunde este necesar, sistemele au aceeasi dimensiune pentru a face imbinarea lor facila, eficienta si estetica, sistemul permitand, astfel, proiectantilor sa creeze o fatada „curata”, din podea pana in tavan. Cercevelele de pana la 3,6 m si panourile mobile de pana la 400 kg au trecut si ele cu succes testele, iar cercevelele reversibile fac posibil montajul sticlei atat la interior, cat si la exterior. De asemenea, profilele de mascare conduc la o impermeabilitate la apa de pana la 2.000 Pa. Performantele sale exceptionale: etansare la aer clasa 4 (600 Pa), etansare la apa E1050 si coeficient de transfer termic de pana la 1,3 W/mpK fac din MasterPatio cel mai bun sistem din clasa sa.
Sistemul a fost conceput pentru a asigura producatorilor un proces de executie usor si fiabil, cu riscuri de viitoare interventii substantial scazute. Viteza de fabricatie este imbunatatita, drenajele sunt deja prelucrate, iar alinierea componentelor se realizeaza mult mai usor. Ca urmare a varietatii dimensiunilor profilelor, volumul de deseuri generate este considerabil redus. Etapele de instalare sunt simple, permitand intregului proces sa se desfasoare fara efort. Coeficientul Uw atins de toate cele trei variante MasterPatio le permite sa atinga nivelul Minergie sau chiar pe cel de Casa Pasiva. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left