Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home
DECEUNINCK propune profesionistilor in tamplarie noul parteneriat - Elegant
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 22 Apr 2021 06:58
Producatorul belgian de sisteme PVC pentru ferestre si usi Deceuninck, Top 2 la nivel mondial, ajunge in casele beneficiarilor printr-un parteneriat mutual profitabil cu producatorii de tamplarie din PVC. "Doar intelegand valorile grupului Deceuninck, partenerii pot integra elementele cheie prin care ferestrele amplifica valoarea sistemului de profile", isi motiveaza decizia managementul Deceuninck.
Deceuninck a creat un parteneriat special pentru profesionistii din domeniul productiei si montajului de ferestre si usi din PVC, totodata oferind un produs competitiv. Profilul inovator Elegant de la Deceuninck aduce imbunatatiri semnificative atat pentru beneficiari, cat si pentru profesionisti, pentru ca cel mai important ramane modul de productie intr-o afacere de succes in domeniul tamplariei din PVC. Optimizarea sectiunii profilelor rama si cercevea, prin modulul unic central iCOR, reduce tipologia de repere, simplificand-o substantial.
"Primul avantaj este scaderea inventarului de profile. Aceasta inseamna mai multe posibilitati de productie, fiecare profil de rama se poate combina cu oricare profil de cercevea. Economie de timp, eficienta in aprovizionare, flexibilitate. Prelucrarea se face conform metodelor uzuale, nimic special, nimic mai mult din punct de vedere operational", explica reprezentantii Deceuninck.
In plus pachetul unic al indicilor de performanta vin in ajutorul producatorilor in realizarea ferestrelor in stiluri arhitecturale diferite si in dimensiuni mari:
  • Uf = pana la 0.93 W/mpK in varianta standard;
  • Uf = pana la 0.88 W/mpK in combinatie cu ThermoFibra si Forthex – recomandate si pentru case pasive;
  • 6 camere, latimea ramei de la 76 mm, a cercevelei, de la 80 mm;
  • inaltime vizibila minima in categorie este de la 112 mm pentru profilele standard si de la 109 mm pentru ThermoFibra;
  • grosimea aripii exterioare de numai 9 mm la profilele standard (7 mm la Thermofibra) ofera impreuna cu inaltimea vizibila minima cea mai mare suprafata de lumina, la aceleasi dimensiuni de panou de tamplarie.
Deceuninck introduce utilizarea fibrei de sticla in armarea longitudinala a profilelor, ca o ranforsare continua, crescand considerabil proprietatile mecanice ale profilelor. In anumite limite, utilizarea profilelor cu ThermoFibra elimina armaturile metalice. Combinat cu profilele termoizolante rigide Forthex, fereastra capata o rezistenta sporita.
"Sunt necesare multe alte aspecte, detalii, pentru a putea surprinde complexitatea activitatii Deceuninck. Dezvoltand un parteneriat cu Deceuninck, veti avea ocazia sa le intalniti. Cel mai important, veti avea ocazia sa beneficiati de potentialul produselor, care, prin cooperare, vor deveni si produsele dumneavoastra. Platforma Elegant are un potential urias de piata. Este primul sistem care aduce beneficii reale si producatorilor, si proiectantilor, si beneficiarilor finali. Daca sunteti deja partener Deceuninck, luati in calcul introducerea noii platforme in portofoliul dumneavoastra de produse. Daca doriti sa demarati productia cu profilele Elegant, sa montati sau sa includeti in proiectele dumneavoastra ferestrele si usile Elegant, contactati-ne pentru un parteneriat profitabil", recomanda specialistii de la Deceuninck partenerilor, dar si posibililor viitori colaboratori.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left