Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WINARHI 13, noua versiune a programului de ofertare si productie a tamplariei
WINARHI 13, noua versiune a programului de ofertare si productie a tamplariei
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Iun 2022 06:04
WinArhi 13 este o aplicatie software dezvoltata de expertii de la Dualsoft, disponibila in romana, engleza, germana, italiana, maghiara, rusa, spaniola, bulgara, sarba, ceha, suedeza si alte limbi europene. Noul program de productie ofera, pentru modulul Eagle, terminale in browser web. Pentru calcularea distantei dintre o adresa fixa (a fabricii) si cea de livrare se foloseste Google Distance Matrix API, valoarea respectiva putand fi utilizata la formarea pretului. Varianta cu cod de protectie functioneaza inclusiv in terminalele Windows Remote Desktop. Programul permite ajustari de executie ale functiilor de imbinari la colt intre bandou si toc sau prag, precum si numerotarea unitatilor de ferestre de la stanga la dreapta si de sus in jos. In cazul in care elementul de fereastra nu include straturi, aplicatia il exporta ca strat in aplicatia WinGlass. Astfel, devine posibila integrarea optimizarii din WinGlass in WinArhi, ceea ce permite includerea in pretul final a foilor intregi de sticla. 
 
Imbunatatiri multiple ale aplicatiei dezvoltate de Dualsoft
De asemenea, in lista de oferte si comenzi este cuprins un nou camp, intitulat „rabat”. Pretul de ofertare se poate modifica din zona de proprietati, iar citirea cotelor de pe telemetrul laser se realizeaza prin conexiune Bluetooth. Fiecare profil poate fi marcat ca fiind exclusiv de exterior sau interior, in timpul vizualizarii acestea fiind ordonate in functie de deschiderea spre interior sau exterior a ferestrei. La schimbarea automata a seriei (in cazul in care aceasta nu este predefinita), programul preia inclusiv setul de feronerie, daca acesta exista, pe noua serie. Aceeasi proprietate este valabila si in cazul crearii din forme predefinite. WinArhi 13 mai ofera posibilitatea exprimarii „varstei” ferestrei in numar de zile, pentru a nu permite marcarea sub forma de comanda ferma sau aprobata tehnic a ofertelor ce includ elemente care depasesc aceasta perioada. De remarcat faptul ca observatiile referitoare la culoarea elementelor de placare sunt disponibile in lista de oferte si comenzi. WinArhi 13 produce rapoarte de formare a pretului, utile pentru a analiza acest proces pentru fiecare fereastra in parte, precum si pentru alte elemente din panoul de tamplarie.
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left