Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
VELUX lanseaza colectia de rulouri, in 70 de culori, pentru ferestre de mansarda
Producatori de tamplarie Publicat de Stelian DINCA 26 Apr 2021 11:21
VELUX, cel mai mare producator de ferestre de mansarda si de accesorii pentru acestea, lanseaza noua colectie de rulouri care cuprinde 70 de culori noi. Este o gama moderna, stilata, cu o paleta larga de beneficii care aduc un plus de confort in orice incapere.
Cele 70 de culori noi, tesaturile cu diferite optiuni de filtrare a luminii naturale si o colectie dedi-cata copiilor promit sa raspunda preferintelor fiecarui membru al familiei. In acelasi timp, colectia de rulouri opace Colour by You, care include o paleta cromatica de pana la 1800 de nu-ante, este solutia ideala pentru cei care isi doresc o culoare personalizata, unica.
„Noua noastra colectie de rulouri este conceputa pentru a satisface toate gusturile si nevoile cli-entilor nostri”, spune Noemi Ritea, Director de Piata VELUX Romania. „Ei pot alege culorile, gradul de filtrare a luminii, finisajul sinei laterale si metoda de functionare astfel incat la final au cel mai potrivit model de rulou pentru ferestrele lor de mansarda”.
Culorile echilibrate, stilate au fost dezvoltate in parteneriat cu institutul scandinav Pej Gruppen format din experti mondiali in tendinte, pentru a raspunde cerintelor actuale de pe piata de amenajari interioare. Noua paleta de culori se va aplica tuturor produselor VELUX, astfel incat clientii au la dispozitie o gama unitara de produse.
Beneficiile rulourilor VELUX
- Ofera intimitate: diminuneaza razele puternice ale soarelui si pot avea efect total de in-tunecare. De aceea, acestea sunt optiunea ideala pentru dormitoare, pentru ca asigura un somn cu adevarat odihnitor pe timpul noptii sau un pui de somn revigorant in timpul zilei.
- Sinele glisante sunt acum disponibile si cu finisaj alb, pe langa cel de aluminiu periat, pentru a se potrivi perfect cu ferestrele de mansarda albe VELUX. Finisajul alb este tratat impotriva razelor UV si nu va fi afectat de razele soarelui.
- Colectia de rulouri Duo dedicata copiilor reprezinta doua modalitati de control al luminii intr-una singura: de la intunecarea incaperii, la atenuarea luminii.
- Prin instrumentul de selectie a culorilor de pe veluxshop.ro clientii isi pot crea singuri culorile pentru rulouri opace personalizate.
- Toate rulourile sunt certificate OEKO-TEX 100 (Standard 100 1076-184 DTI) si au garantia ca nu contin substante periculoase.
- Sunt concepute special pentru ferestrele de mansarda VELUX, deci nu este nevoie de taieturi sau masuratori speciale atunci cand sunt montate.
- Montajul este extrem de simplu si se poate fara ajutor.
“Colectia de rulouri VELUX inseamna confort, potrivire in orice casa si nu in ultimul rand solutii personalizate”, mai spune Noemi Ritea, Director de Piata VELUX Romania. “Se potrivesc in toate tipurile de incaperi, fie ca vorbim despre camera de zi, birou, dormitor sau camera copiilor si asigura un mediu interior sanatos si confortabil.”
Gama completa de rulouri si specificatiile pentru ele pot fi consultata aici.
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left