Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC: Cerere semnificativa pe segmentul imobiliar pentru IzoEliteDynamic
IZOTEC: Cerere semnificativa pe segmentul imobiliar pentru IzoEliteDynamic
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Mai 2021 06:10
Fereastra IzoEliteDynamic (din gama premium, insa disponibila la pretul unui ansamblu standard), lansata la mijlocul lui 2020 de producatorul Izotec Group, a fost instalata inca de la aparitia sa pe piata la numeroase proiecte imobiliare din Bucuresti, Iasi si Suceava.
„In acest moment, sunt in derulare mai multe proiecte imobiliare la care livram ferestre din aceasta gama, realizate cu profile Gealan. Este vorba despre ansamblul rezidential de 6 imobile de locuinte multifamiliale P+10E, Tower Residence, din Bucuresti si de Ivory Residence, tot din Bucuresti, un complex de 6 imobile (S+P+7E), unde sunt in executie trei dintre acestea, cu termene de finalizare in iunie 2021, martie 2022 si martie 2022. La ansamblul premium Hay Panoramic Residence, care se construieste in cartierul Copou din Iasi si se afla deja la stadiul de finisaje interioare/exterioare, am livrat ferestre IzoEliteDynamic, realizate cu profile Gealan S9000, in nuanta de gri antracit. Cel de-al patrulea ansamblu pentru care furnizam in prezent ferestre IzoEliteDynamic este Bucium Confort din Iasi, la care se afla in executie ultimul imobil (P+5E) din cele 9 prevazute. Acest proiect este realizat in proportie de 100% cu firme romanesti”, a precizat Ciprian Chelariu, CEO al Izotec Group.
Ferestrele IzoEliteDynamic au mai fost furnizate si la o serie de alte proiecte finalizate in ultimul timp, precum Elite Residence, Premium Residence, Oscar Rainbow si Boheme Residence (din Iasi), Zen Ville, Raxar si Magnolia Urban Residence (Bucuresti) sau Mozart City Garden (Cluj-Napoca).
Alte proiecte recente la care Izotec a furnizat tamplaria termoizolanta sunt La Stejari Residence si West Side Complex (Suceava), Elite Residence si Rivers Towers (Iasi) sau Apartamente langa Metrou si Valea Doftanei 69 (Bucuresti). Informatii suplimentare, la www.izotec.ro
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left