Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LUCA GLOBAL WOOD intentioneaza sa dezvolte o noua capacitate de productie
LUCA GLOBAL WOOD intentioneaza sa dezvolte o noua capacitate de productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Iun 2021 06:10
Compania LUCA Global Wood - Bucuresti a exploatat anul trecut in proportie de peste 80% capacitatea de productie de 6.000 mp/an pe care o detine pentru ferestrele si usile de interior/exterior din lemn stratificat, aflate in fabricatie. Cifra de afaceri aferenta exercitiului financiar precedent a atins valoarea de 5,6 milioane de lei, potrivit informatiilor oficiale, disponibile pe portalul Ministerului Finantelor Publice.
„Strategia de afaceri implementata la nivelul acestui an presupune, in principal, dezvoltarea unui nou punct de productie, dar si infiintarea altui showroom. Tot in 2021 am lansat o noua gama de produse - mobilierul din lemn masiv, categorie ce include piese de mobilier pentru bucatarie, dormitoare, living etc. Intentionam, de asemenea, sa promovam intens o alta serie de produse pe care o confectionam si de a caror imagine nu ne-am ocupat asa cum ar fi trebuit pana acum. Este vorba despre scarile interioare de beton placate cu lemn, dar si balustrade, mana curenta, respectiv lucrari complete de acest gen. In momentul de fata, producem ferestre din lemn stratificat, usi de interior si de exterior, obloane exterioare din lemn masiv, mobilier din lemn masiv si scari interioare din lemn. Ponderea cea mai semnificativa din portofoliul propriu o au ferestrele si usile de exterior (pe care le incadram in categoria tamplariei de exterior), care sunt urmate indeaproape de usile de interior. Obloanele reprezinta o mica parte din productia de tamplarie de exterior, fiind elemente auxiliare, iar in aceeasi categorie se incadreaza si scarile de interior sau mobilierul din lemn masiv. Pentru realizarea ferestrelor din lemn stratificat, cel mai des utilizat profil este cel de 68 mm grosime, din esente de molid sau pin nordic, care este si cel mai accesibil de pe piata. Cadrele sunt echipate cu geam termoizolant de minim 24 mm grosime, format dintr-o foaie de sticla de 4 mm exterioara Low-E, cavitate in care se insereaza gaz inert - argon, de 16 mm grosime minima si inca o foaie de sticla float, spre interior, de 4 mm. Feroneria utilizata la echiparea ferestrelor este Maco - Austria, furnizor ce indeplineste toate cerintele, de la cele mai simple, pana la cele mai sofisticate sisteme de culisare, sustinere de greutate si elemente de inalta securitate. Sticla cu care echipam tamplaria termoizolanta este marca Saint-Gobain si este prelucrata de unul dintre cei mai mari procesatori din judetul Ilfov. Urmatorul profil in randul preferintelor clientilor nostri este cel cu o grosime de 80 mm care permite fabricarea de ansambluri echipate cu geamuri triple, de minim 36 mm grosime, ceea ce asigura un coeficient termic mai bun in cazul izolatiei termice”, a precizat Dan Jalea, director de vanzari al LUCA Global Group. Informatii suplimentare, la www.lucawood.ro 
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left