Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
DRUPANEL continua dezvoltarea productiei si optimizarea distribuitiei produselor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 02 Iul 2021 06:48
Compania Drupanel aniverseaza, in 2021, 17 ani de activitate pe piata nationala, fiind infiintata in anul 2004 de Sorin Druta, un manager cu 24 de ani de experienta in domeniul tamplariei termoizolante din aluminiu si PVC, implicit paneluri ornamentale.
„Au fost ani plini de provocari, dar avem satisfactia ca am reusit sa ne multumim de fiecare data clientii. Profitam de aceasta ocazie pentru a le multumi pentru increderea acordata in serviciile si produsele noastre in tot acest timp! Suntem ferm convinsi ca fara calitate, cantitatea este irelevanta. Rabatul de la calitate nu este o metoda de progres motiv pentru care nici noi nu aplicam aceasta politica in ceea ce priveste produsele si serviciile proprii. Sfatuim clientul ca, inainte de a investi in achizitionarea de tamplarie termoizolanta, usi sau vitraje, sa se informeze foarte bine cu privire la materialele necesare, tipul dar si calitatea produselor ofertate de catre firmele specializate.
In prezent, portofoliul propriu include mai multe produse fabricate de noi, precum usi din aluminiu, paneluri ornamentale din PVC, HPL si aluminiu, geam termoizolant simplu sau cu vitralii. Cel mai bine vandute produse in ultima perioada sunt panelurile DRU din aluminiu, precum si usile coplanare cu cercevea ascunsa. In tendintele de achizitie ale clientilor se observa influentele pozitive ale tarilor europene in privinta preferintelor si gusturilor clientilor. Calitatea si designul personalizat al acestor produse au convins clientul roman ca usa casei sale nu este doar o necesitate, ci si o metoda de a-si exprima personalitatea.
Ne dorim sa venim intotdeauna pe piata cu tot ceea ce este mai bun. Astfel, cu toate ca anul 2020 a fost marcat la nivel global de pandemie, am reusit sa investim in achizitia de noi utilaje si in imbunatatirea serviciilor prestate. In 2021, am pus in functiune inca doua noi hale la sediul nostru si am achizitionat alte utilaje noi, deoarece ne dorim sa oferim mereu posibilitatea clientilor de a alege modelul dorit dintr-o gama vasta de produse, executand, astfel, comenzi personalizate. Ca strategie de dezvoltare am imbunatatit sistemul de marketing astfel incat ne-am informat clientii in timp real cu privire la ofertele disponibile, reusind totodata sa atingem si scopul majorarii publicului tinta.
Si tot anul acesta am reusit sa introducem rute de livrare proprie a marfii in zona de est a tarii, datorita numarului ridicat de comenzi din aceasta regiune. Astazi asiguram transport in fiecare saptamana si reusim sa diminuam eventualele neplaceri intampinate prin transportul si manipularea marfii de catre firmele de curierat. In zonele din vestul si centrul tarii asiguram, in continuare, transport propriu. In general, distributia produselor noastre se realizeaza direct catre clienti, fie prin curier, fie prin transportul asigurat de catre Drupanel cu masinile special achizitionate pentru livrari. Procentul de livrare a comenzilor este aproximativ echilibrat in toata tara. Avem firme colaboratoare din Romania fidele produselor noastre de peste 10-15 ani si cu foarte multe companii am lucrat inca de la infiintare. Avem un portofoliul de colaboratori de peste 2.000 de firme, atat de la nivel national, cat si international”, a mentionat Sorin Druta, managerul Drupanel. Informatii suplimentare, la www.dru-panel.ro
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left