Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - DOM TP300 Touch bar issuDOM, cu sistem de inchidere in trei puncte
DOM TP300 Touch bar issuDOM, cu sistem de inchidere in trei puncte
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 15 Iul 2021 06:21
DOM TP300 Touch bar issuDOM este un dispozitiv antipanica ideal pentru a indeplini cerinte stricte de securitate. Bara cu actionare tactila si zavor triplu asigura puncte de blocare in partea superioara, inferiora si laterala a usii, ceea ce ii confera un grad inalt de securitate. Datorita designului inovator si folosirii unor materiale de inalta calitate, TP300 Touch bar issuDOM garanteaza evacuarea rapida si facila a cladirii, in caz de urgenta. Produsul respecta toate cerintele standardului european EN 1125/2008 si a fost testat in ceea ce priveste reactia la foc timp de 69 de minute, precum si in ceea ce priveste durabilitatea, avand gradul 7 de siguranta, cu peste 200.000 de cicluri de inchidere/deschidere. In varianta sa standard, TP300 Touch bar issuDOM este dotat cu o multitudine de optiuni, existand versiuni cu unul, doua sau trei puncte de inchidere (amplasate sus, jos si lateral), precum si o alternativa motorizata. Solutia de la Dom Security in cucereste pe specialisti inclusiv in planul designului, prin gama diversa de nuante in care este disponibila, inclusiv inox. Sistemul este livrat cu toate accesoriile necesare (inclusiv pentru controlul accesului) pentru instalarea la usile din lemn, PVC si aluminiu, nemaifiind necesare componente suplimentare de asamblare. 
 
Garantie de cinci ani de la data fabricarii
Clasificarea Dom TP300 Touch bar issuDOM se realizeaza in conformitate cu prevederile EN 1125, cele 10 cifre ale sistemului de codificare semnificand, in ordine, categoria de utilizare, durabilitatea, masa maxima a usii, adecvarea pentru instalatea la ansambluri rezistente la foc/cu etanseitate la fum, siguranta, rezistenta la coroziune, clasa de securitate, proiectia barei orizontale, tipul de operare a acesteia, respectiv domeniul de aplicare. Produsul este recomandat pentru utilizarea in aeroporturi, unitati scolare, institutii financiare, spitale, hoteluri, situri industriale, imobile de birouri, cladiri publice etc. Dispozitivul de inchidere este de tip mecanic, putand fi instalat la usi intr-un canat sau in doua canate (activ si pasiv), cu o inaltime de maximum 2.650 mm, avand posibilitatea de extindere pana la 4.000 mm. Dispozitivul este realizat din otel, adancimea de intrare a zavorului fiind de 13 mm. Temperatura de operare este cuprinsa intre -10 ˚C si +60 ˚C, sistemul fiind livrat cu finisaje ale capacului standard in nuante de alb, gri sau negru. Optional, TP300 Touch bar issuDOM poate fi echipat cu sistem de inchidere Dom MBO, maner cu operare dinspre exterior Dom MBE sau kit issuDOM, plus maner electric-mecanic OAD. Dom TP300 Touch bar issuDOMeste livrat cu o garantie de cinci ani de la data fabricarii.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left