Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TDC RO aloca noi fonduri pentru dotare tehnologica si achizitii de utilaje
TDC RO aloca noi fonduri pentru dotare tehnologica si achizitii de utilaje
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Sep 2021 06:10
Activa pe piata nationala de tamplarie termoizolanta din anul 1999, compania TDC RO (Brasov) a preluat, in 2019, firma Lustic Invest SA, din aceeasi localitate, atingand in 2020 rezultate financiare care au insumat 24,2 milioane de lei, in crestere fata de nivelul de 18,9 milioane de lei consemnat in 2019. „Estimam ca anul acesta vom reusi, de asemenea, sa ne mentinem aceasta tendinta de crestere care a caracterizat activitatea noastra in ultimii ani.
In prezent, detinem o echipa de aproximativ 79 de angajati, iar toate investitiile noastre din ultimii ani s-au orientat, in principal, catre retehnologizare. Anul acesta, de exemplu, am achizitionat un cuptor nou de laminare. De asemenea, in 2020 am cumparat doua CNC-uri pentru productia de sticla securizata, un roller de vopsit si o masina de print ceramic, pentru care am alocat fonduri de 600.000 de euro.
Activitatea noastra consta, in proportie de 50% din total, in realizarea de geam termoizolant, diferenta revenind operatiunilor de prelucrare a sticlei, precum cele de slefuire, fazetare, gaurire, securizare, laminare, serigrafiere, emailare etc. In domeniul productiei geamului termoizolant detinem o capacitate de fabricatie de 25.000 mp/luna si lucram exclusiv cu sticla Saint-Gobain.
Cea mai mare dificultate pe care o intampinam in acest moment in activitate consta in achizitionarea cu greutate a materiilor prime, a caror scumpire afecteaza serios piata internationala de profil. Deocamdata, situatia pe segmentul specific de activitate in Romania este stabila si nu sunt inregistrate scaderi semnificative”, a precizat Leonard Ghinet, managerul companiei. Informatii suplimentare, la www.tdcglass.ro
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left