Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MCA mizeaza acum pe promovarea de produse inteligente si conectate
MCA mizeaza acum pe promovarea de produse inteligente si conectate
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Aug 2021 06:40
Aproximativ 30% din activitatea companiei MCA Grup este reprezentata, in prezent, de realizarea rulourilor exterioare. „Oferta noastra generala include, de asemenea, usi sectionale si de tip rulou (55%), sisteme de actionare automata pentru porti liniare/ batante (10%), copertine si pergole, grilaje metalice, precum si o varietate de produse din sfera inchiderilor industriale. Strategia MCA este aceea de a oferi clientilor pachete complete de servicii si produse atat in industria tehnicii de umbrire, cat si in cele de tehnica de incarcare, acces industrial si rezidential. In acelasi timp, diferentiatorul principal al MCA in randul firmelor de profil este dat de calitatea superioara a produselor oferite. Un alt obiectiv strategic stabilit pentru anul 2021 consta in continuarea promovarii produselor «inteligente», conectate la internet si controlate cu ajutorul telefonului mobil. Cererea mai mare pentru aceste produse vine in special din zona rezidentiala si de pe pietele din Europa de Vest, unde atat conectarea la internet, cat si folosirea de echipamente cu panouri fotovoltaice sunt solutii apreciate tot mai mult.
Din punct de vedere financiar, principalul nostru obiectiv stabilit pentru 2021 este acela de a recupera scaderile si volumul de vanzari pierdut in 2020 inregistrate atat pe piata locala, cat si la export. Ne este totusi greu sa facem o estimare financiara pentru 2021 avand in vedere sezonalitatea specifica pietei pe care activam.
Aproximativ 30% din vanzarile totale ale MCA sunt realizate la export prin intermediul unei retele proprii de distribuitori, iar restul in Romania, la nivel national”, a declarat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup. Informatii suplimentare, la www.mcagrup.ro
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left