Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ZKS ENEO 4 in1 este noul sistem de control al accesului pentru Roto Safe E
ZKS ENEO 4 in1 este noul sistem de control al accesului pentru Roto Safe E
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 11 Mar 2022 06:15
Furnizorul german de sisteme de feronerie destinate echiparii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta Roto Frank a completat gama solutiilor de inchidere electromecanica multipunct Roto Safe E cu o alta inovatie revolutionara. Este vorba despre dispozitivul ZKS Eneo 4in1, care combina patru functii de deschidere intr-un singur element, respectiv prin Bluetooth pe un telefon mobil, prin scanarea amprentei digitale, prin sistem RFID (identificare prin radio-frecventa) si prin cod numeric. Produsul este insotit, de asemenea, de o aplicatie intuitiva prin intermediul careia se asigura o gestionare simpla si sigura a dispozitivului de catre utilizatori. Aceasta noutate urmeaza altor inovatii care au vizat sistemul Roto Safe E, cum ar fi contactul intrerupator cu surub sau jonctiunile flexibile pentru cabluri. Potrivit producatorului, sistemul de control al accesului ZKS ENEO 4in1 este usor de utilizat, fiind in prezent disponibil pentru sistemele de blocare electromecanica ce echipeaza usile principale si cele secundare de acces in cladiri.
 
Punere rapida in functiune si gestionare facila a utilizatorilor
Cu ajutorul aplicatiei intuitive dezvoltate de Roto, poate fi definit in mod facil un numar nelimitat de utilizatori diferiti, in acelasi timp acestia putand fi eliminati ulterior in deplina siguranta. Programul este disponibil in 27 de limbi si poate fi instalat pe sistemele iOS 9.0 si versiuni ulterioare, respectiv pe Android 4.4 si versiuni ulterioare. Pentru o gestionare comoda a utilizatorilor, se ofera optiunea atribuirii unor drepturi individuale de acces, care sunt permanente sau temporare. Un jurnal de acces afiseaza procesele relevante si mesajele de stare si, in plus, drepturile de administrare pot fi transferate cu usurinta de la un dispozitiv mobil la altul. Produsul beneficiaza de o protectie externa din clasa IP66 (valabil in cazul in care acesta este instalat) ce garanteaza faptul ca, prin constructie, se impiedica patrunderea murdariei si umezelii. Respectand politica generala in materie de produs implementata la nivelul Roto, inclusiv in cazul ZKS Eneo 4in1 toate componentele, cum ar fi conectorii preasamblati, se preteaza la o conexiune fiabila in sistem Plug & Play si permit punerea rapida in functiune.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left