Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELEGANT: Sapte motive pentru a alege gama de ferestre din PVC Deceuninck
ELEGANT: Sapte motive pentru a alege gama de ferestre din PVC Deceuninck
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 16 Nov 2021 06:55
Ferestrele si usile din PVC au fost intotdeauna recunoscute pentru rezistenta si performanta lor excelenta, insa niciodata pana la lansarea seriei Elegant profilele din acest material nu au fost atat de moderne si de minimaliste.
 
Un rasfat vizual
Sistemele sunt disponibile in diverse stiluri, culori si finisaje. Datorita gamei de culori Smart, se pot combina profile din PVC si aluminiu, in cadrul aceluiasi proiect. Pentru fiecare stil - modern, contemporan, clasic sau urban - exista o solutie:
  • O gama extinsa incluzand 50 de culori, inclusiv imitatie de lemn;
  • Finisaj lucios sau mat;
  • Sistem de drenaj ascuns, cu impact vizual redus.
 
Rezistenta excelenta la aer, apa si vant
Profilele ELEGANT asigura cea mai ridicata izolatie termica de pe piata si indeplinesc toate cerintele in ceea ce priveste eficienta energetica. De asemenea, sunt etanse, impermeabile si rezistente la vant. Astfel, ofera confortul dorit, indiferent de vreme.
 
Un sentiment de siguranta
Armaturile utilizate garanteaza o stabilitate dimensionala ridicata si ofera o protectie sporita impotriva efractiei.
Mai mult, produsele respecta toate reglementarile legale privind rezistenta la foc.
 
Usor de intretinut
Pentru intretinere nu este necesara lacuirea, vopsirea sau tratarea profilelor din PVC cu produse speciale, apa si produsele de curatare neagresive fiind suficiente pentru curatare. Sistemele sunt foarte solide, nu sufera alterari de compozitie si nu se deformeaza.
 
 
O alegere ecologica
Toate produsele din PVC promovate de Deceuninck sunt 100% reciclabile. Grupul este cel mai mare reciclator de PVC din Benelux si proceseaza material reciclat in productia de profile noi.
 
Montaj profesional
Deceuninck lucreaza impreuna cu dealeri autorizati pentru productie si montaj. Acestia pot oferi ajutor si sfaturi rapide si profesionale. Dealerii ofera o garantie de lunga durata pentru materialul folosit, rezistenta culorii si corectitudinea montajului.
 
Elegant Thermofibra: combinatia suprema de tehnologie si design
ThermoFibra este o tehnologie unica, care a fost lansata in 2019 de Deceuninck. Pana la momentul respectiv profilele din PVC erau armate cu profile din otel, dar incepand cu ThermoFibra, au fost incorporate fibre de sticla, ce ofera doua avantaje majore:
Cresterea valorii izolatiei, prin indepartarea armaturii din otel, puntea termica fiind eliminata; in cazul utilizarii in combinatie cu armatura Forthex pentru rama ferestrelor, valorile de termoizolatie obtinute sunt exceptionale.
Profile mai zvelte. Fibrele de sticla fac profilele mai rezistente ca niciodata, ceea ce inseamna ca profile mai zvelte pot asigura performante ridicate de termo - fonoizolare.


Tomas Klima, Manager Vanzari, Europa Centrala: "Ne propunem ca cel mai nou sistem de profile Elegant de la Deceuninck sa fie cunoscut, atat de toti clientii actuali, cat si de posibili parteneri, deoarece consideram ca acest produs poate face diferenta pentru clientul final in alegerea unei ferestre moderne si eficiente din punct de vedere al izolatiei termice, fonice si sigurantei antiefractie. Design-ul minimalist si zvelt, izolatia termica cu un coeficient de transfer termic de pana la Uf = 0,88 W/m2K pentru varianta cu ThermoFibra si Forthex, dimensiunile mari si o durabilitate de neegalat, permit ca ferestrele cu profile Elegant sa poata oferi beneficii clientului final, dar si satisfactie profesionala specialistilor din domeniul productiei de ferestre. Solutiile pentru ferestre si usi Elegant Deceuninck fac posibile personalizarea intregului sistem de tamplarie prin dimensiune, performante sporite si finisaje moderne. Concret: acest sistem de ferestre are la baza conceptul iCOR. Nucleul central unic, obtinut din alaturarea unui profil de toc cu un profil de cercevea, este acelasi, indiferent de combinatia profilelor. O inovatie simpla, scade complexitatea sistemului de profile, reducand numarul acestora, dar crescand numarul de combinatii posibile. Cu o gama de 3 profile toc si 5 profile cercevea, se pot obtine imagini diferite stilistic".
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left