Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALCON PLUS a accesat preponderent comenzi de export pentru proiecte publice
ALCON PLUS a accesat preponderent comenzi de export pentru proiecte publice
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Nov 2021 06:00
Anul acesta, producatorul de tamplarie termoizolanta Alcon Plus, cu sediul in judetul Iasi, a inregistrat un usor regres al operatiunilor de export care, de la o cota initiala de 60% din totalul productiei realizate, au atins anul acesta un procent de aproximativ 47%.
„Ne-am pastrat cote rezonabile de piata in tarile in care ne livram produsele (Franta si Belgia), unde avem in derulare contracte cu firme locale pentru distributie. Produsele noastre au fost utilizate, in principal, pentru personalizarea unor spitale, a unor spatii comerciale, dar si a catorva proiecte rezidentiale. Portofoliul propriu include, in prezent, in proportie de 90% din total, ferestre si usi din aluminiu, diferenta revenind ansamblurilor din PVC, produselor din sticla si lucrarilor de placare cu materiale compozite tip bond. Dintre acestea, la export livram ansambluri din aluminiu (inclusiv pereti cortina), realizate cu profile Cortizo si Alumil. In vederea dezvoltarii activitatii, in 2021 derulam un proiect cu finantare din fonduri europene ce presupune achizitia de utilaje pentru manipularea sticlei, care ne sunt de folos mai ales la numeroasele proiecte de personalizare a spatiilor comerciale de tip mall pe care le avem in acest moment in derulare. In desfasurarea activitatilor de export, cea mai importanta dificultate careia a trebuit sa-i facem fata in ultimul timp a fost reprezentata de cresterea preturilor pentru transport. Problema a fost nu doar cresterea preturilor, ci si faptul ca nu am reusit sa gasim transportatori, chiar si la noile preturi. Este un aspect foarte important pentru noi, intrucat nu reusim sa asiguram singuri aceste servicii. Dar, in general, activitatea proprie a avut un parcurs optim anul acesta, insa conditiile fluctuante de piata nu ne permit inca sa dam un prognostic in ceea ce priveste evolutia cifrei de afaceri”, a precizat Paul Liviu Gaburici, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.alconplus.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left