Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS sustine activ digitalizarea industriei de tamplarie termoizolanta
REYNAERS sustine activ digitalizarea industriei de tamplarie termoizolanta
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 07 Ian 2022 06:38
Reynaers Aluminium - lider al industriei europene de solutii arhitecturale din aluminiu inovatoare si, in acelasi timp, sustenabile - a facut o serie de pasi importanti catre automatizarea completa a lantului de productie al tamplariei termoizolante. Ecosistemul Reynaers de servicii profesionale reuseste sa acopere toate aspectele afacerii unei companii de ferestre, usi si fatade cortina. Astfel, indiferent daca se doreste generarea de potentiali clienti, eficientizarea proceselor de productie, promovarea intensiva a celor mai noi inovatii, toate acestea devin posibile prin intermediul instrumentelor avansate, oferite de grupul belgian. Suportul asigurat de acesta este deosebit de util si, in final, asigura accelerarea proceselor de digitalizare, care au devenit o necesitate in noul context economic al epocii contemporane, puternic marcat de cea de-a patra revolutie industriala.
 
 
Portalul pentru clienti, o experienta completa ce include o biblioteca extinsa si informatii comprehensibile
Un prim element in sustinerea partenerilor este reprezentat de portalul pentru clienti. Reynaers Aluminium sprijina companiile de profil in demersurile acestora de a-si convinge potentiali clienti cu privire la valoarea adaugata a serviciilor si solutiilor promovate. Grupul dispune de o multitudine de instrumente de vanzari ce ofera beneficiarilor informatii utile si care ii ajuta sa ajunga la partenerii Reynaers. Pentru a se bucura de o experienta completa, beneficiarii gasesc in mod facil toate informatiile necesare, cand si unde au nevoie de acestea. Arhitectii care cauta inspiratie pot identifica pe website-ul Reynaers Aluminium o biblioteca extinsa, incluzand sute de proiecte. Pentru cei aflati in cautarea unor informatii tehnice, website-ul le pune la dispozitie o baza de date de documente disponibile pentru descarcare, precum fisiere DWG, BIM, brosuri de produs si multe altele. Acest lucru nu numai ca ii ajuta pe potentialii clienti sa-si gestioneze proiectele, ci contribuie la consolidarea pozitiei competitive pe care Reynaers o are in industrie si care faciliteaza demersul de indrumare a beneficiarilor in directia potrivita.
 
 
Camera de simulare AVALON, pentru o vizualizare tridimensionala a proiectelor
Un alt pas major in demersul de digitalizare este reprezentat de camera de simulare virtuala AVALON, ce permite navigarea prin incaperi, ajustarea dimensiunilor ferestrelor si incintelor, schimbarea culorilor si optimizarea designului in timp real. Datorita experientei captivante 3D, toate partile implicate pot partaja reciproc detalii si le pot discuta in direct, ceea ce face din AVALON platforma de cooperare perfecta pentru arhitecti, constructori si fabricanti. AVALON faciliteaza testarea si prezentarea diferitelor variante de solutii, vizualizarea de la mica distanta a modelelor 3D si evaluarea detaliilor sau punctelor-cheie ale cladirii, inainte de inceperea constructiei. Aceasta asigura verificarea fezabilitatii proiectului, evitarea erorilor si sporirea eficientei procesului de proiectare. Expertii Reynaers creeaza modelul 3D al cladirii pe baza fisierelor SketchUp, Vectorworks, Archicad, Revit sau BIM si il proiecteaza in Avalon, la inalta rezolutie, pentru a crea o experienta tridimensionala cat se poate de reala.
 
 
Software ReynaFlow pentru optimizarea, controlul si imbunatatirea productiei
In ceea ce priveste productia, ReynaFlow este o solutie software special proiectata pentru a optimiza, controla si imbunatati procesul de fabricatie. Prin implementarea noului program informatic, Reynaers si-a propus sa vina in sprijinul partenerilor prin punerea la dispozitia acestora a unui instrument care sa le asigure realizarea unor economii semnificative de timp si costuri. Prin ReynaFlow, Reynaers ofera un sistem inteligent de control si management al fluxului de lucru. Solutia respectiva automatizeaza intregul procesul de fabricatie, de la pregatire (debitare, prelucrare), pana la asamblarea finala si finisare, folosind sistemul codurilor de bare. Fiind proiectat pentru a urmari toate erorile, prin monitorizarea in timp real a fiecarei faze, Reynaflow asigura imbunatatirea timpului de fabricatie. In prezent, 90% din timpul total necesar fabricarii unui element este petrecut asteptand si doar 10% din timp se foloseste efectiv pentru fabricarea produsului destinat consumatorului final. Noua solutie ReynaFlow elimina aceasta problema, prin folosirea in combinatie cu ReynaPro - aplicatia dezvoltata de expertii Reynaers pentru calculul necesarului de materiale. Informatiile sunt procesate in timp real, oferind stadiul exact al tuturor proiectelor aflate in lucru. Mai mult, ReynaFlow are capacitatea de a furniza, la cerere, rapoarte de analiza, ce includ datele relevante pentru fiecare proiect, post de lucru, operator sau unitate de timp. ReynaFlow asigura numeroase avantaje pentru lucratori, sefi de ateliere si echipa de management. Astfel, pentru lucratori inseamna mai putine erori, pentru sefii de ateliere imbunatatirea proceselor in timp real, capacitatea de a reactiona imediat la probleme si o mai buna gestionare a calitatii, iar managementul poate obtine date fiabile si realiza indicatori de performanta la toate nivelurile.
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left