Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home
Vlad Stanislav se retrage din pozitia de Managing Director al GEZE Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Dec 2021 14:44
GEZE Romania, lider in  sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, anunta plecarea lui Vlad Stanislav din pozitia de Managing Director, incepand cu 15 ianuarie 2022, acesta alegand sa raspunda unei noi provocari profesionale.
Conducerea GEZE Romania va fi asigurata in continuare de catre un Consiliu Directoral Interimar alcatuit din trei membri seniori ai echipei locale de management.
”Dorim sa-i multumim domnului Stanislav pentru angajamentul sau si cei 14 ani de loialitate fata de GEZE. Avand in responsabilitatea sa piata din Romania si Moldova, acesta a dezvoltat si consolidat organizatia, transformand-o dintr-o simpla reprezentanta intr-o filiala productiva si profitabila. GEZE Romania are acum o pozitie stabila pe piata si este pregatita pentru viitor”, au declarat reprezentantii Grupului GEZE GmbH.

Vlad Stanislav a condus cu succes operatiunile GEZE pe piata din Romania si Moldova, care a devenit un lider local pe segmentul automatizarilor de usi si a sistemelor de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti. Sub managementul lui Vlad Stanislav, compania a reusit sa obtina performante financiare semnificative de la an la an, ajungand la afaceri de 5,4 milioane euro in anul financiar 2020-2021 si cu previziuni de depasire cu 7-8% a rezultatelor din anul financiar trecut. A dezvoltat o echipa locala specializata, a incheiat parteneriate cu jucatori strategici de pe piata de profil, a implementat la nivel national serviciul de After Sales, a mutat si ulterior extins biroul si depozitul companiei.

”Dupa 14 ani la conducerea GEZE pe piata locala, am decis sa dau curs altor oportunitati si provocari profesionale, dar ma bucur ca am contribuit la dezvoltarea subsidiarei GEZE in Romania, la definirea strategiei de business locale si la consolidarea brandului in randul decidentilor cheie, dar mai ales ca las in urma o echipa puternica si responsabila, care va dezvolta cu acelasi profesionalism viitoarele proiecte de pe piata locala”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

 

Despre GEZE Romania

Compania GEZE este prezenta in Romania din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de 5,4 milioane de euro aferente anului financiar 2020/2021. In prezent, echipa locala este formata din 24 de angajati. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate - batante, glisante si rotative, amortizoare, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, pre-cum si sisteme dedicate ferestrelor si ventilarii naturale. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro

 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left