Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EY Law a asistat ROCA Industry in preluarea a 70% din capitalul Eco Euro Doors
EY Law a asistat ROCA Industry in preluarea a 70% din capitalul Eco Euro Doors
Producatori de tamplarie Publicat de Stelian DINCA 01 Feb 2022 14:37
Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a asistat ROCA Industry pentru semnarea contractului de achizitie a 70% din capitalul social al Eco Euro Doors, producator roman de usi destinate constructiilor rezidentiale, cu o experienta de 27 de ani pe piata si o cifra de afaceri de aproape 13 milioane euro in 2021. Tranzactia este supusa aprobarii Consiliului Concurentei.
ROCA Industry grupeaza sub umbrela unui holding specializat companii romanesti producatoare de materiale de constructii (respectiv, BICO Industries si Sarcom carora li se adauga acum Eco Euro Doors) si urmareste generarea de valoare prin implementarea unui proces de consolidare si modernizare a capacitatilor de productie romanesti.
“ROCA Industry este, printre altele, despre parteneriat si despre win-win. Echipa Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a inteles principiile noastre de business si au dus tranzactia spre finalizare, respectiv un parteneriat din care atat noi, cat si vanzatorii, dar mai ales compania, avem de castigat. Multumim echipei Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL pentru modul in care au inteles particularitatile noastre, pentru deschidere si pentru orientarea pro-business”, a declarat Ionut Bindea, Presedintele Consiliului de Administratie al Roca Industry.
“Multumim ROCA Industry pentru increderea acordata. Este remarcabila implicarea, agilitatea si perseveranta de care a dat dovada intreaga echipa ROCA Industry pe parcursul negocierii tranzactiei. Ne bucuram ca am avut ocazia sa colaboram si sa contribuim la consolidarea portofoliului Roca Industry”, a spus Stefan Mantea, Senior Managing Associate, Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL.
Echipa Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL care a asistat ROCA Industry in aceasta tranzactie a fost formata din Radu Diaconu (Partener Coordonator), Stefan Mantea (Senior Managing Associate), Claudia Grosu (Senior Associate) si Otilia Oglage (Associate).
Printre recentele tranzactii de M&A in care a fost implicata echipa Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL se numara:
- Asistenta oferita BlackPeak Capital in tranzactia prin care fondul a investit in Verdino Green Foods
- Asistenta oferita asociatilor Smart Diesel in tranzactia de vanzare a business-ului de carduri de carburant al Smart Diesel catre grupul german DKV
- Asistenta oferita asociatilor GloriaFood in legatura cu vanzarea participatiei lor catre Oracle
- Asistenta oferita Visionapartments in procesul de achizitie a hotelului Majestic din Bucuresti
- Asistenta oferita Grupului Electrica in procesul de fuziune a celor trei societati de distributie din cadrul grupului.
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left