Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - NOEGEL extinde gama de sisteme si planifica cresterea vanzarilor cu 25% in 2022
NOEGEL extinde gama de sisteme si planifica cresterea vanzarilor cu 25% in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 15 Feb 2022 06:55
Grupul Noegel (Germania) este specializat de peste 40 de ani in productia de accesorii si suruburi dedicate industriei ferestrelor termoizolante din aluminiu si PVC, avand filiale in Germania, Belgia, Olanda, Polonia, Austria, Ungaria si Romania. Grupul detine trei fabrici de productie si o echipa formata din 400 de angajati. Dupa cum precizeaza Radu Sirbu, Area Sales Manager al Noegel Befestigungstechnik in tara noastra, produsele Noegel sunt prezente pe piata autohtona de peste 10 ani, in timp ce fililala din Romania activeaza din anul 2018.
- Precizati cum este structurat portofoliul propriu de produse si servicii.
- Portofoliul propriu include in principal produse premium, respectiv suruburi de productie si montaj pentru ansambluri termoizolante din PVC si aluminiu, cale si precale pentru tamplaria din PVC si sticla, banda precomprimata, folie anticondens, precum si suruburi pentru ferestre si usi din lemn stratificat. Toate acestea sunt marci proprii Noegel. Distributia acestora in Romania se asigura in sistem B2B prin servicii de curierat (Palex si GLS), livrarea fiind asigurata in 24 de ore de la plasarea comenzii, respectiv in maxim 48 de ore. Zonele in care am inregistrat cele mai numeroase comenzi in ultima perioada sunt Transilvania, Banatul si Maramuresul. Serviciile proprii de consultanta ajuta la identificarea nevoilor clientilor, iar departamentul tehnic reuseste sa gaseasca cele mai optime solutii pentru acestea.
- Indicati care sunt planurile de dezvoltare ale filialei Noegel in Romania pentru 2022.
- Anul acesta intentionam sa ne extindem aria de distributie operationala in prezent pe plan national, sa ne marim echipa si sa accesam mai puternic zona Moldovei. Ne-am propus, de asemenea, sa abordam si segmentul industriei lemnului, respectiv cel al constructiei usilor din lemn stratificat si pe cel al dulgheriei. Astfel, anul acesta ne dorim sa introducem pe piata din Romania suruburile JetFast, considerate produsele premium din gama de suruburi pentru lemn.
- Mentionati cum au evoluat rezultatele financiare ale firmei in ultima perioada.
- Rezultatele financiare proprii au crescut in fiecare an cu un procent cuprins intre 20% si 25%. Astfel, am incheiat anul 2021 cu o majorare a cifrei de afaceri de aproximativ 23% in raport cu valoarea inregistrata in 2020. De asemenea, ne-am propus sa incheiem anul 2022 cu o noua crestere care sa atinga o cota de 25% fata de 2021.
- Detaliati modul in care pandemia v-a afectat activitatea.
- Anul 2021, de exemplu, a fost unul tensionat pentru noi, insa foarte bun datorita cresterii semnificative a cererii de produse pe care am inregistrat-o. In general, noi, romanii, am reusit intotdeauna sa ne adaptam si sa ne descurcam indiferent de situatie. Chiar daca am fost afectati de problemele din lantul de aprovizionare, numarul comenzilor a crescut. Observam insa ca piata este in continua crestere si mai ales ca incep proiecte noi, ceea ce ne arata ca 2022 va fi un an bun, primele semne de stabilizare incepand deja sa apara.  
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left