Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU WS pregateste seria de experiente unice la sediul din Erlangen, Germania
REHAU WS pregateste seria de experiente unice la sediul din Erlangen, Germania
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 17 Feb 2022 10:29
REHAU Window Solutions prezinta prin World of Windows (WOW) 2022 un concept unic menit sa asigure un schimb de experienta eficient pe piata prin intermediul unei spectaculoase platforme de evenimente si intr-un cadru sigur. WOW 2022 debuteaza in primavara.
REHAU Window Solutions pastreaza in permanenta in centrul atentiei apropierea si schimburile eficiente de experienta cu partenerii sai, chiar si in conditii pline de provocari. Bine ati venit in Lumea Ferestrelor! Bine ati venit la WOW - World of Windows - 2022! Unul din punctele culminante va fi prezentarea dezvoltarii GENEO RAU-FIPRO-X, eveniment asteptat cu nerabdare de partenerii in domeniu.
Pentru noi, ca furnizor de sisteme care se concentreaza constant pe partenerii si angajatii sai, siguranta si sanatatea sunt intotdeauna o prioritate. In mediul sigur si in acelasi timp spectaculos al World of Windows 2022 am elaborat un concept hibrid, facand legatura intre lumea digitala si cea analogica. A rezultat un mediu atractiv si plin de inspiratie pentru solutiile individuale ale REHAU Window Solutions pentru partenerii nostri din toata lumea”, spune Carsten Heuer, CEO al REHAU Window Solutions.
 
WOW 2022: spatiu pentru dialog si interactiune intr-o lume a aventurii neintrerupte pe 600 de metri patrati
WOW 2022 de la sediul din Erlangen este un raspuns convingator la cerintele tot mai mari ale pietelor pentru comunicare, dialog si inovare. Evenimentul creeaza un spatiu pentru dialog si interactiune, in conditiile in care cei 600 de metri patrati ofera partenerilor in permanenta noi experiente in domeniu. REHAU Window Solutions continua astfel proiectul WOW premiat de catre German Brand Award 2021 program WOW (German Brand Award 2021) si intregeste ideea experientelor digitale printr-un spatiu central analog si in acelasi timp sigur in care se produce intalnirea cu solutiile propuse de furnizorii sistemului.
„Partenerii REHAU Window Solutions vor profita de WOW 2022 prin intermediul intalnirilor cu solutiile adaptate la toate nevoile in domeniile vanzarilor de profile, produselor smart, serviciilor digitale si sustenabilitatii practicabile - in toate limbile tarilor participante, cu experti care actioneaza ca parteneri de discutii in persoana”, afirma Peter Kotzur, Director de Marketing al diviziei Window Solutions.
 
REHAU Window Solutions 2022: raspunsul la megatrendurile globale precum sustenabilitate, digitalizare sau urbanizare
„REHAU Window Solutions se concentreaza in mod constant pe succesul tuturor partenerilor sai si pe schimbul eficient cu piata. Acestea sunt obiectivele pentru care echipa noastra depune zilnic mult efort si dovedeste un angajament constant. Chiar in anul de cotitura 2022, noi prezentam o multitudine de solutii inovative si integrate. Acestea ofera pietelor raspunsuri si reactii la megatrendurile globale cum sunt sustenabilitatea, digitalizarea si urbanizarea. Impreuna cu intreg domeniul productiei de ferestre ne pregatim sa intampinam cu bucurie WOW 2022. Acolo vom scrie impreuna si continuarea povestii de succes a GENEO RAU-FIPRO-X. In spiritul partenerilor nostri si in perspectiva noilor optiuni pentru viitor, afirmam: „Creeaza diferenta. Creste afacerea”, spune Heuer.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left