Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DECEUNINCK: Revolutia iCOR simplifica foarte mult productia de ferestre si usi
DECEUNINCK: Revolutia iCOR simplifica foarte mult productia de ferestre si usi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 27 Iun 2023 06:04
iCOR, primul bloc constructiv universal pentru profile de ferestre si usi, pune punctul pe "i" in industrie, eliminand una dintre cele mai spinoase probleme in productia de tamplarie din PVC si anume, complexitatea ridicata a sistemelor clasice de profile, dictata de imaginea sau destinatia produsului final. Prin acest concept original Deceuninck, productia de ferestre si usi intra intr-o noua era, "complexitatea" capatand, in sfarsit, o conotatie pozitiva, atat producatorii, proiectantii, cat si beneficiarii ferestrelor avand numai de castigat.
Dar ce inseamna, mai precis, iCOR? In primul rand, iCOR prinde contur doar la alaturarea unui profil de rama cu o cercevea. Spatiul creat intre cele doua profile este intotdeauna acelasi, indiferent de profilele utilizate, tocmai datorita standardizarii geometriei zonei de contact. Trei serii de rame si cinci serii de canate se pot combina nativ, creand 15 tipologii diferite de sectiuni ale ansamblurilor de ferestre si usi, satisfacand o gama larga de exigente de imagine si functionale.
Prin iCOR, producatorii de ferestre si usi gestioneaza un nomenclator restrans de profile. Aceasta inseamna o disponibilitate crescuta in productie, mai putine pierderi, mai putina manopera prin utilizarea unui sistem de prelucrare universal, o aprovizionare mai eficienta si, nu in ultimul rand, o mai mare flexibilitate datorata gamei largi de solutii oferite pietei. Exista si o componenta sustenabila, dincolo de reciclabilitatea profilelor 100% - din procesul de productie rezulta mai putine deseuri, se consuma mai putina energie la fabricarea panourilor de tamplarie.
 
 
Designul inovator, bogat stilistic si performantele excelente ale profilelor, confirma pozitia de lider a Deceuninck pe piata sistemelor din PVC pentru ferestre si usi. Modulul constructiv iCOR este una dintre inovatiile prezente in seria de profile Elegant. Impreuna cu ThermoFibra si Forthex, Elegant propune pietei europene un nou concept de fabricare a ferestrelor si usilor, tehnologia jucand un rol determinant in imbunatatirea performantelor tehnice, sustenabilitatii si designului.
 
Profesionist in domeniul productiei de tamplarie? Contacteaza-ne si te vom indruma spre viitorul productiei de tamplarie. Acceseaza https://elegant.deceuninck.com/ro.
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left