Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALUSYSTEM: Proiecte in valoare de 13 milioane de euro pe segmentul rezidential
ALUSYSTEM: Proiecte in valoare de 13 milioane de euro pe segmentul rezidential
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Apr 2022 06:10
Razvan Gabriel Popa, Director executiv Alusystem, a afirmat recent ca ”in 2021 am derulat lucrari la o serie de fatade cortina ale unor importante cladiri de birouri din Capitala, in general fiind vorba despre proiecte in diferite stadii de executie, care trebuiau finalizate. Intr-un fel a fost vorba si despre o strategie a dezvoltatorilor de a demonstra ca reusesc sa gestioneze optim problemele generate de pandemie. La randul nostru, prin lansarea unui sistem de ferestre din aluminiu destinate echiparii cladirilor rezidentiale am reusit sa comunicam deschiderea noastra in zona de rezidential si am reusit astfel o crestere importanta a contractelor pe segmentul respectiv, de la un milion de euro in anul precedent, la 13 milioane de euro cat este valoarea proiectelor ce se deruleaza pe parcursul exercitiului financiar curent. In ceea ce priveste cifra de afaceri, am incheiat 2021 cu vanzari de aproape 19 milioane de euro si consideram ca nivelul respectiv este excelent, daca luam in calcul conjunctura atipica in care s-au desfasurat operatiunile. Practic, atentia noastra a fost focalizata pe demersul de protectie a capacitatilor de productie, pentru a preveni situatia neplacuta ca acestea sa fie afectate de criza sanitara. De asemenea, am incercat si am reusit sa livram la timp toate proiectele si sa onoram toate contractele. Desigur, in acest context nefavorabil, profitabilitatea a fost intr-o anumita masura afectata, insa diminuarea a avut ca principala cauza cresterea costurilor cu forta de munca si cu materialele, data fiind volatilitatea preturilor consemnata in ultima perioada. In 2022 vom incerca sa exploatam noua paradigma, in care resedinta s-a transformat dintr-un dormitor intr-un loc in care multe persoane isi desfasoara activitatea profesionala si unde se manifesta, de exemplu, o necesitate sporita de lumina naturala. Aceasta situatie va duce la o crestere a cererii de fatade cortina instalate la imobile rezidentiale, un exemplu in sensul respectiv fiind obiectivele One United si Avalon, la care compania noastra lucreaza in prezent. De asemenea, este foarte probabil ca utilizatorii sa solicite tot mai mult ferestre cu o suprafata transparenta mult mai mare, avand rame realizate cu profile tot mai subtiri si cu un design avangardist. Cele mai sus mentionate nu inseamna ca abandonam segmentul cladirilor de birouri. In Bucuresti multe astfel de imobile au vechimi de 15 – 20 de ani si nu mai corespund exigentelor actuale. Angajatorii de top vor sa ofere spatii mai mari si individualizate si de aceea se muta in constructii noi, care le ofera conditiile respective, spatiile ramase libere urmand sa fie ocupate treptat de firmele care in prezent isi desfasoara operatiunile in apartamente sau alte unitati nepotrivite pentru activitatile unei companii moderne”.
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left