Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Carsten Heuer, CEO al REHAU Window Solutions, este noul presedinte al EPPA
Carsten Heuer, CEO al REHAU Window Solutions, este noul presedinte al EPPA
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2022 13:19
Carsten Heuer este noul CEO al EPPA, asociatia comerciala europeana a furnizorilor de sisteme de ferestre din PVC. In aceasta functie, Heuer va continua activitatea de succes a asociatiei si va continua sa o pozitioneze ca un furnizor de solutii puternic si proactiv in cadrul UE, care ofera intotdeauna un impuls nou si decisiv, in special in ceea ce priveste problemele de sustenabilitate.
Carsten Heuer este CEO-ul diviziei REHAU Window Solutions din 2017. De acum inainte, el actioneaza si ca presedinte al Consiliului de administratie al EPPA, asociatia comerciala europeana a furnizorilor de sisteme de ferestre din PVC. El ii urmeaza lui Patrick Seitz si va conduce EPPA impreuna cu adjunctul sau, Alexander Franke. Decizia a fost luata in cadrul adunarii generale a asociatiei, de anul acesta de la Karlsruhe.
„EPPA va continua sa sprijine cresterea durabila a membrilor sai in Europa cu angajament deplin. In acest fel, vom continua sa fabricam produse de inalta calitate si ecologice si, astfel, vom fi un partener puternic, activ si respectat in reteaua noastra industriala si un contact competent pentru institutiile europene intr-un dialog strans”, spune Carsten Heuer.
In special avand in vedere mediul extrem de provocator in prezent, Heuer doreste sa deschida oportunitati suplimentare de cooperare si, impreuna cu directorul general al EPPA, Charlotte Röber, sa extinda si mai mult rolul asociatiei ca furnizor de solutii in UE - in special in contextul Green Deal, pentru care solutii convingatoare din industrie sunt esentiale. „Ca o asociatie puternica, ne vom extinde strategic si vom oferi in mod proactiv concepte comune in UE”, spune Heuer.
Presedintele EPPA, Carsten Heuer, reprezinta o industrie care deja demonstreaza si implementeaza cu succes un plan pentru economia circulara in toate statele membre. Aceasta orientare consistenta in viitor contribuie la imbunatatirea continua a produselor viitoare de la membrii EPPA. In acest scop, asociatia ofera informatii concrete relevante si comunicare proactiva, orientata catre grupul tinta, pe temele asociatiei in intreaga Europa.
„Este obiectivul nostru comun sa continuam sa stabilim EPPA ca sursa de inspiratie pentru dezvoltarea standardelor europene practicabile si, astfel, sa oferim un sprijin semnificativ pentru legislatia UE. Ca partener de incredere, EPPA este si va ramane motorul si proiectantul solutiilor de sustenabilitate de succes”, spune Heuer.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left