Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Noutatile REHAU Window Solutions sunt lansate la World of Windows 2022
Noutatile REHAU Window Solutions sunt lansate la World of Windows 2022
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Iun 2022 06:39
ARTEVO
Noul sistem REHAU ARTEVO este o dezvoltare a sistemului GENEO. Profilul asigura design bazat pe contururi clare si unghiulare ale ferestrelor, fiind un sistem care a fost reproiectat de la zero. Zonele de forta integrate in geometria sa asigura o performanta si o stabilitate sporite. Acest lucru faciliteaza realizarea unor elemente mai mari, chiar si fara ranforsari. Utilizarea foliei inovatoare Low-E, in curs de brevetare, ofera o solutie sustenabila unica pentru sistemele certificate pentru case pasive. ARTEVO este profund integrat in peisajul sistemelor Rehau Window Solutions si, cu adancimea sa constructiva de 80 mm, formeaza o platforma comuna cu sistemul de succes SYNEGO.
 
SLINOVA / SLINOVA X
REHAU SLINOVA si SLINOVA X sunt solutii inovatoare de glisare. Acestea se adreseaza in principal pietelor din Europa de Vest si de Sud, iar lansarea va avea loc in luna iunie a.c. SLINOVA reprezinta o noua platforma uniforma de 80 mm, bazata pe aceleasi profile de rama. Acest principiu ofera numeroase avantaje. De exemplu, simplifica semnificativ logistica si productia, facand ca etapele de lucru stabilite pe linia de productie sa fie transferabile la o gama extinsa de aplicatii. Profilele de rama fac diferenta. In Slinova X, materialul RAU-FIPRO X este utilizat in mod selectiv. Datorita proprietatilor speciale ale materialului, se obtine cea mai subtire sectiune centrala realizata vreodata intr-un sistem pe baza de PVC. Rezulta o solutie complet convingatoare in ceea ce priveste productia si asamblarea, eficienta energetica si sustenabilitatea.
 
Smart Shading
Tehnologia Smart Shading transforma geamurile in componente inteligente. Smart Shading este unul dintre cele mai rapide si, in acelasi timp, cele mai economice sisteme, in comparatie cu solutiile uzuale de umbrire. Atunci cand soarele straluceste, geamul poate fi protejat continuu datorita tehnologiei SPD, oferind o protectie eficienta si reducand astfel acumularea de caldura in zona de locuit sau cea de lucru. Utilizatorii controleaza Smart Shading prin intermediul intrerupatoarelor de perete, wireless (prin intermediul unui dispozitiv mobil pe care este instalata aplicatia REHAU) sau automatizat, cu ajutorul senzorilor suplimentari si dispozitive inteligente pentru casa. Utilizarea individualizata permite, de asemenea, instalarea in cladiri de patrimoniu, unde rulourile nu sunt o optiune.
 
Smart Privacy
Solutia inovatoare si sofisticata din punct de vedere vizual a ferestrelor pentru sporirea intimitatii in propria locuinta va deveni disponibila in 2022. Geamul inteligent al ferestrei REHAU - Smart Glass - isi poate schimba in mod activ starea. Acesta trece de la transparent la opac in cateva milisecunde. In timp ce varianta Smart Privacy One schimba starea intregii suprafete a ferestrei, Smart Privacy Select permite comutarea in segmente individuale. Aceasta solutie inovatoare si unica mentine intimitatea prin simpla apasare a unui buton si reprezinta o optiune excelenta in special pentru usile de exterior dotate cu panouri laterale. Smart Privacy ofera pietei un raspuns practic si atractiv la megatendintele globale de urbanizare si individualizare.
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left