Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
Elegant de la Deceuninck - interes larg al pietei pentru ferestrele viitorului
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 05 Aug 2022 06:12
Sistemul revolutionar de profile Elegant aduce avantaje reale fiecarui segment al pietei ferestrelor. Inovatiile Deceuninck contribuie la optimizarea productiei de ferestre, ofera un design arhitectural la un nivel nemaiintalnit si o performanta in exploatare foarte inalta.
 

Producatori de ferestre
Combinatiile dintre cele 3 profile de rama si 5 profile de cercevea ofera 15 tipologii de ferestre. Inovatia iCOR, prin modulul constructiv unic pe piata, permite diversificarea gamei de produse, pe fondul reducerii reperelor. Mai multe optiuni, mai putine repere. Procesul de aprovizionare este simplificat, iar timpul de productie este mai scurt. In plus, ajustarea reglajelor echipamentelor folosite in procesul de productie este minimal, la trecerea de la un profil la altul.

 
Montatori de ferestre
Ferestrele comandate vin mai repede, optiunile sunt mai bogate. Sistemul Elegant este un adevarat accelerator de business. Inovatia ThermoFibra intareste profilele de cercevea, eliminand armaturile de otel. Ferestre mai usoare inseamna montaj cu un efort mai mic. Reteaua nationala de producatori se extinde continuu, doar cautati cel mai apropiat partener Deceuninck.
 
 
Arhitecti
Tipologia ferestrelor realizate pe baza celor 5 tipuri de cercevele acopera practic toata gama stilistica a unui proiect. Clasic, Modern sau Urban sunt stilurile propuse de seria Elegant, intr-o gama coloristica si de finisaj al foliilor foarte bogata, cu peste 50 de optiuni. Foliile ce imita aluminiul au o imagine unica in domeniul ferestrelor din PVC. Imaginea versatila este dublata de performanta izolarii – ferestrele Elegant fac fata celor mai inalte exigente ale proiectelor.   
 
Dezvoltatori imobiliari
Ferestrele sunt imaginea de detaliu a unui ansamblu si dau valoare investitiei. Cumparatorii apreciaza ferestrele de calitate.
 
Beneficiari
Imagine si performanta pe termen lung. Achizitia ferestrelor Elegant este o adevarata investitie, aducand beneficii prin economia de energie si confort. Toate avantajele sistemului Elegant se transmit, in final, beneficiarului ferestrelor.
 
 
 
Exista o componenta in producerea profilelor, a ferestrelor, dar si la reciclarea acestora odata cu incheierea ciclului de consum care ne intereseaza pe toti:  sustenabilitatea. Acesta este principiul de baza prin care Deceuninck intelege sa isi desfasoare activitatea, deja de ani buni. Responsabilitatea fata de natura, prin principiile economiei circulare, pozitioneaza compania Deceuninck ca un adevarat lider al domeniului PVC-ului. Profilele sunt 100% reciclabile si au in componenta material reciclat.
Ferestrele viitorului sunt deja aici si au un nume: sistemul inovativ de profile din PVC Elegant.
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left