Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BIT WINDOORS remarca o stabilitate momentana pe piata de profil
BIT WINDOORS remarca o stabilitate momentana pe piata de profil
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Iul 2022 06:10
Compania BIT Windoors si-a propus ca anul acesta sa-si mentina in primul rand cifra de afaceri inregistrata in 2021 si chiar sa incerce depasirea acesteia, avand in vedere ca si-a adjudecat doua proiecte de dimensiuni importante pentru marele dezvoltator international Amazon, in Iasi si in Timisoara. Dupa cum precizeaza Ovidiu Matei, directorul comercial al firmei, exercitiul financiar precedent a fost incheiat cu o crestere de aproximativ 14% a rezultatelor financiare, care au atins valoarea de 8,3 milioane de lei, in pofida pandemiei. La obtinerea acestor rezultate a contribuit faptul ca au fost finalizate proiecte mari, precum U-Center, Tandem Offices sau Politehnica Tower, unde au fost furnizate echipamente complete, respectiv usi rotative din sticla tip Crystal Tourniket sau bariere pietonale Speedlane - Lifeline, marca Boon Edam.
- Mentionati care sunt noile produse si servicii lansate pe piata in 2022.
- Este vorba in principal despre barierele pietonale tip Lifeline-Swing, model de top international, ce isi continua ascensiunea in preferintele clientilor. Ca optiune, acesta poate fi utilizat in loc de cititor clasic cu terminal PORT4 mini - Schindler, care este inglobat in corpul barierelor Lifeline. Astfel, se creeaza un acces rapid pe etaje si o optimizare in ceea ce priveste circulatia elevatorilor Schindler, fara a fi necesara chemarea elevatorului dupa trecerea prin bariera de securitate. In momentul citirii cardului pe terminalul Schindler este indicat si numarul elevatorului pe care trebuie sa-l foloseasca persoana pentru a ajunge la etajul unde este inregistrat cardul. Am inclus de asemenea in oferta modelul ceva mai economic - Speedlane Compact. Acesta are cea mai redusa lungime din cadrul produselor similare disponibile pe piata (de 1.200 mm) si este tot o constructie din inox, dar care poate fi vopsita in orice culoare din gama RAL. Totodata, anul acesta am introdus in portofoliu noua tehnologie de vopsire electrostatica a usilor rotative, inlocuind metoda de anodizare a profielor, denumita Anodic-IGP. In portofoliul propriu se regasesc usile rotative si barierele pietonale pentru control acces marca Royal Boon Edam BV - Olanda (in proportie de 47% din totalul cifrei de afaceri), usile glisante automate si operatorii pentru usi Tormax - Elvetia (20%), serviciile de mentenanta specializata (23%), precum si usile sectionale de garaj si rulourile de tip industrial, marca proprie WINDOORS (10%).
- Prezentati succint strategia de dezvoltare a companiei, implementata in 2022.
- Nu am adoptat o strategie de afaceri noua, ci am preferat sa ne continuam activitatea prin urmarirea de noi proiecte in constructii, prin intermediul platformei Ebuild. De altfel, activitatea comerciala a societatii este complet digitalizata si ne ofera posibilitatea de lucru la distanta, solutie pe care am adoptat-o in anul 2020, odata cu aparitia pandemiei.
- Precizati care este situatia pietei de profil in prezent.
- Piata de profil este momentan stabila, desi la inceput de an am avut ceva temeri de blocare a investitiilor datorita pandemiei si care nu s-au materializat pana la urma. 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left