Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MCA GRUP: Piata nationala a sistemelor de umbrire este de 350.000 unitati/ an
MCA GRUP: Piata nationala a sistemelor de umbrire este de 350.000 unitati/ an
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Aug 2022 06:10
Pe segmentul sistemelor de umbrire, compania MCA Grup pune in prezent la dispozitia partenerilor sai mai multe categorii de produse, precum rulouri exterioare (cu o pondere de 30% in cifra totala de afaceri), copertine sau pergole. „Pe piata nationala a sistemelor de umbrire, estimarea noastra este ca se produc aproximativ 350.000 unitati/ an. Dintre acestea, nu avem o imagine clara a numarului de unitati ce raman in tara si a celor care se comercializeaza la export.
Rulourile din portofoliul propriu sunt, de fapt, termostoruri din aluminiu ce ofera protectie termica, avand ca principal beneficiu controlul temperaturii din incinte. Fabricam rulouri suprapuse pe tamplaria termoizolanta ce se monteaza odata cu aceasta si rulouri aplicate ce se pot instala oricand, pe tamplaria existenta. De asemenea, punem la dispozitia beneficiarilor copertine cu brate retractabile, pergole si umbrare, disponibile intr-o gama extinsa de culori si modele. In ceea ce priveste categoria rulourilor exterioare MCA TermoStor, capacitatea proprie de productie se situeaza la circa 20.000 de unitati/ an. In contextul cresterii preturilor la energie, cererea pentru produsele din aceste categorii se situeaza, anul acesta, pe un trend ascendent. Noutatile portofoliului din acest domeniu de activitate vin din impletirea sistemelor clasice cu tehnologia informationala si este vorba despre rulourile actionate electric, de la distanta, prin intermediul telefoanelor inteligente ce sunt cautate atat pentru sporirea gradului de confort, cat si pentru usurinta in utilizare.
Rulourile exterioare sunt livrate si la export, pe pietele din Franta, Belgia, Germania, Italia, Austria, Serbia, Bulgaria si Republica Moldova, aproximativ 30% din vanzarile totale ale MCA Grup fiind realizate din livrarile externe. Pentru 2022, estimam obtinerea unei usoare cresteri a cifrei de afaceri, dupa ce am incheiat anul 2021 cu o majorare de aproximativ 5,6% fata de 2020”, a precizat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup. Informatii suplimentare, la www.mcagrup.ro   
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left