Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PARTENERIAT Schuco si dormakaba, pentru sisteme inteligente de securitate
PARTENERIAT Schuco si dormakaba, pentru sisteme inteligente de securitate
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Aug 2022 06:04
dormakaba si Schüco au demarat recent un parteneriat strategic ce are ca obiectiv asigurarea unui acces securizat si inteligent in cladiri. Ca parte a acordului, ambele companii vor lucra impreuna ca parteneri preferati pentru a promova proiecte strategice de digitalizare, precum si pentru a ajuta la dezvoltarea si integrarea produselor. In prima etapa, cei doi furnizori vor dezvolta un sistem de management al accesului integrat ce va fi instalat la usi. ”Ecosistemul” EntriWorX este o platforma pentru astfel de solutii si foloseste instrumentul de configurare si calcul SchüCal. Oficialii dormakaba au declarat ca „prin colaborarea cu Schüuco avem alaturi un partener care este lider in industrie, orientat spre digitizare si care isi foloseste punctele forte in domeniul controlului accesului si solutiilor pentru usi intr-o maniera directionata, pentru a oferi clientilor sai o valoare adaugata unica. Impreuna, combinand experienta digitala detinuta, usuram viata clientilor. Rezultatul acestui parteneriat va fi un mediu de planificare de ultima generatie si un ecosistem digital, pentru a creste eficienta companiilor din domeniu”. La randul lor, expertii Schuco au adaugat ”ne imbinam abilitatile cu scopul de a promova expertiza tehnica si sinergiile, pentru dezvoltarea de sisteme de usi inteligente, orientate spre design. Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna.” Prin intermediul unei interfete, utilizatorii SchüCal obtin acces la know-how-ul de planificare integrata a solutiilor de usi, in timp ce dormakaba isi extinde accesul pe piata la utilizatorii relevanti ai software-ului de configurare si calcul. Parteneriatul permite ambelor companii sa-si aprofundeze cunostintele de specialitate, pentru a dezvolta sisteme de usi cu tehnologie inteligenta si pentru a contura corect tendintele smart ale viitorului. In perioada urmatoare, va fi dezvoltat un sistem global scalabil pentru managementul accesului, ce combina cunostintele tehnice ale ambelor companii, care vor colabora si pe alte segmente tehnice si de marketing, pentru a optimiza cooperarea prin interfete digitale. Primele rezultate comune ale parteneriatului vor fi prezentate la targul BAU, ce va avea loc in aprilie 2023.
 
***
dormakaba
dormakaba, cu sediul central in Zurich – Elvetia, a raportat pentru anul fiscal 2020-2021 vanzari de 2,5 miliarde CHF. In ceea ce priveste grupul Schüco, acesta are 6.330 de angajati, este activ in in peste 80 de tari si a generat in exercitiul financiar anterior o cifra de afaceri de 1,995 miliarde euro. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left