Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BIT WINDOORS mizeaza pe lansarea de produse noi, pentru cresterea vanzarilor
BIT WINDOORS mizeaza pe lansarea de produse noi, pentru cresterea vanzarilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Oct 2022 06:10
Compania BIT Windoors a inregistrat in 2021 o cifra de afaceri in valoare de 8,3 milioane de lei, aproape jumatate din rulajul anului trecut (47%) fiind generat de comercializarea de usi rotative si bariere pietonale pentru controlul accesului marca Royal Boon Edam BV - Olanda. O pondere importanta la realizarea cifrei de afaceri a fost generata de vanzarile de usi glisante automate si operatori pentru usi Tormax - Elvetia (20%), de comercializarea usilor sectionale de garaj si rulourilor industriale marca proprie, WINDOORS (10%), precum si de serviciile de mentenanta specializata (23%).
"Pentru 2022, ne-am propus sa mentinem aceste rezultate financiare si chiar sa incercam sa le depasim. In acest scop, ne axam pe implicarea in proiecte de constructii semnificative, dar si pe lansarea de solutii noi. Astfel, anul acesta am lansat o noua tehnologie de vopsire electrostatica a usilor rotative, precum si noile bariere pietonale tip Lifeline-Swing. Totodata, am facut o adaugire, ca un element nou si important in utilizarea optima a barierelor Speedlane, model Lifeline-Swing, si a elevatorilor Schindler. Aceasta noua tehnologie, denumita Power of Two, implica utilizarea in corpul barierei a terminalului PORT4 Mini care, pe langa deschiderea barierei, indica si numarul elevatorului pe care trebuie sa il acceseze persoana in cauza pentru a ajunge direct la etajul unde se afla biroul. Si, nu in ultimul rand, am inclus in gama sortimentala si modelul economic Speedlane Compact. Pentru toate produsele din portofoliul propriu utilizam un program de vanzare si contabilitate ERP ce permite introducerea rapida a comenzilor si preluarea automata a acestora de catre departamentul tehnic pentru executie", a declarat a declarat Ovidiu Matei, directorul comercial al BIT Windoors.
Costurile cu materiile prime si energia continua sa creasca
Principala provocare pentru companie, in acest moment, este reprezentata de cresterile costurilor cu materiile prime si energia, un nou val de scumpiri fiind estimat catre finalul anului, avand in vedere evolutia inflatiei.
"Comercializam produse de top si ne dorim ca majorarea globala a preturilor la materiile prime sa nu determine investitorii sa-si blocheze investitiile, ci sa caute surse de economisire. Pana in acest moment, pandemia nu a avut influente negative asupra activitatii noastre, iar investitorii nu au blocat proiectele in derulare. Am pastrat metodele de vanzare prin contactarea beneficiarilor carora le putem prezenta solutii tehnice performante si care inteleg ca un produs de top are si pretul mai ridicat. Totusi, investitia se realizeaza pe o perioada lunga de timp, fiind scutiti de cheltuieli cu reparatii si reinvestitii in schimbarea produselor.
Din 2022, preturile la materiile prime au inceput sa creasca cu procente cuprinse intre 10% si 15%, in functie de tipul si complexitatea produsului finit. Este posibil ca spre finalul anului sa asistam la o noua majorare, atat pe fondul inflatiei mondiale, prognozate sa ajunga la 9%-11%, cat si ca urmare a cresterii preturilor la materii prime si componente electronice. Toate acestea au la baza scumpirea globala a energiei si combustibililor petrolieri. In acelasi timp, conflictul din Ucraina va duce la evolutii importante ale preturilor la materiile prime din domeniul constructiilor, precum otel, aluminiu sau inox, ceea ce va produce o unda de soc ce poate genera reducerea volumului investitiilor incepand din iarna viitoare. Deja au aparut intarzieri in livrari, termenele pentru produsele finite incadrandu-se intre 3-4 saptamani.
Activitatea BIT Windoors se deruleaza pe plan national, iar reteaua de distributie este compusa din cativa parteneri din judetele mai indepartate de Bucuresti, care sunt interesati de calitatea usilor automate Tormax (Elvetia)", a precizat Ovidiu Matei. Informatii suplimentare, la www.bitwindoors.ro   
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left