Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DENA ASIS: Segmentul sistemelor de automatizare este si in 2022 in crestere
DENA ASIS: Segmentul sistemelor de automatizare este si in 2022 in crestere
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Oct 2022 06:00
Domeniul principal de activitate al grupului de firme ce include companiile Dena Asis, Stil Market si, mai nou, Target Serv Sistem (cu sediul in judetul Cluj) este reprezentant, in prezent, de comercializarea de sisteme de automatizare pentru usi batante si glisante, precum si sisteme de automatizari pentru desfumare, pistoane si motoare cu lant. „Comercializarea produselor de acest tip are o contributie de aproximativ 65% la incasarile totale ale firmei, diferenta revenind vanzarilor de sisteme de feronerie pentru ferestre si pentru usi, precum si accesoriilor. Sistemele de automatizari vandute sunt marca BKS (Germania), furnizor cu care colaboram inca din anul 2001. Seriile pe care le promovam sunt DTN 40 si DTN 80 (pentru usile batante lateral) si GS 100 (pentru usile glisante). In pofida problemelor generate de pandemie, cererea pentru sistemele de automatizare pentru usi a fost in ascensiune in ultima perioada.
Anul acesta am inregistrat o crestere semnificativa pe segmentul sistemelor speciale de tip «broasca» pentru usi, in principal in zona Moldovei, la depozitul din Iasi. Sistemele de feronerie pentru usi marca G-U, prevazute cu motoare, sunt insa o constanta in vanzarile proprii si in localitatile Bistrita si Targu Mures. La depozitul din Cluj-Napoca, cel de-al patrulea spatiu pe care il detinem pentru distributie, am consemnat o crestere semnificativa pentru sistemele destinate usilor batante. In cadrul companiei Target Serv Sistem, cea mai noua din grupul nostru, care functioneaza cu doi asociati, comercializam exclusiv sisteme de automatizare, de securitate si de control acces pentru porti si usi, precum si bariere si turnicheti. Facem nu doar distributie si vanzari, ci si punere in functiune.
Avand in vedere majorarile tuturor preturilor, ceea ce am putut face pentru clientii nostri au fost, in primul rand, stocurile mai mari, precum si masuri care nu au dus la modificarile imediate ale preturilor, ci treptate. Chiar daca acestea s-au facut gradual, implementarea lor a fost obligatorie”, a declarat Mirel Vermesan, administratorul grupului. Informatii suplimentare, la www.dena-asis.ro       
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left