Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - JOLLY IMPEX: Mentinere a volumului de distributie pentru usile de garaj Hormann
JOLLY IMPEX: Mentinere a volumului de distributie pentru usile de garaj Hormann
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Oct 2022 06:00
Anul acesta, firma Jolly Impex, cu sediul in judetul Olt, a comercializat, in proportie de 25% din cifra de afaceri, usi de garaj marca Hormann, sisteme de automatizare pentru porti, precum si rulouri. „Ponderea principala la realizarea cifrei de afaceri totale de afaceri consta in vanzarile de sisteme de tip „flashing” sau tinichigerie pentru constructii si tamplarie, cum ar fi coltarele, glafurile, confectiile metalice sau alte produse din tabla taiata si indoita. In cadrul acestei categorii, ca noutate a anului 2022, am putea mentiona comercializarea gardurilor realizate cu panouri din aluminiu, ce fac parte din gama premium, precum si sistemele de automatizare pentru porti. Procentele celor doua segmente principale de produse s-au inversat in 2022, aceasta reprezentand o schimbare notabila a activitatii proprii.
In domeniul usilor de garaj, cererea a ramas la un nivel relativ similar cu cea din 2021. Pe acest segment, punem la dispozitia beneficiarilor si usi pietonale, ce fac parte din aceeasi serie cu usile de garaj, se asorteaza cu acestea si sunt tot marca Hörmann. Suntem distribuitori autorizati ai acestei marci inca din anul 2000 si asiguram partenerilor inclusiv servicii de montaj, garantie si post-garantie. Anul acesta ne-am implicat atat in proiecte rezidentiale, cat si industriale.
Dintre problemele ce ne-au marcat activitatea in ultimul timp, am putea mentiona marirea termenelor de livrare, care de exemplu de la sase saptamani a ajuns si la 14 saptamani sau micsorarea profitului, cauzata si de faptul ca am fost nevoiti sa reducem activitatile de productie, in favoarea celor de acordare de servicii. Avand in vedere aceste aspecte, pentru exercitiul financiar curent, estimam obtinerea unei usoare cresteri a cifrei de afaceri, spre deosebire de 2021 cand am inregistrat aproape o dublare a incasarilor”, a declarat Maria Popa, directorul comercial al societatii. Informatii suplimentare, la www.jolly-impex.ro 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left