Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - CESROM: Stabilizare a cererii pentru toate gamele de produse comercializate
CESROM: Stabilizare a cererii pentru toate gamele de produse comercializate
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Nov 2022 06:10
Reprezentanta autohtona a grupului CES Gruppe (Germania), compania Cesrom (cu sediul in judetul Sibiu), specializata in productia si distributia de cilindri si incuietori, precum si in derularea de servicii de montaj pentru produse electronice, a consemnat o stabilizare a cererii din acest an, la nivelul inregistrat anul trecut.
"Avand in vedere acest aspect, estimam ca si in privinta cifrei de afaceri sunt sanse mici sa inregistram o crestere anul acesta. Astfel, preconizam o mentinere a rezultatelor financiare la nivelul de 4,7 milioane de lei consemnat in 2021, cand am obtinut o majorare de 10% a cifrei de afaceri fata de 2020.
Cea mai mare provocare a acestui an a fost reprezentata, si in ceea ce ne priveste, de majorarea costurilor la materialele de constructii, unde au fost inregistrate inclusiv scumpiri lunare. Materia prima cu care lucram provine de la firma-mama din Germania, asa ca politica de preturi este dictata in principal de la nivel extern, insa precizam ca a fost nevoie si pe plan intern sa crestem preturile produselor comercializate. Din informatiile pe care le detinem, nu se intrevad semnale de stabilizare in viitorul apropiat, acestea fiind, dimpotriva, unele negative.  
Livrarile proprii se realizeaza la nivel national, deopotriva in mod direct si prin intermediul unui parteneriat cu un important lant de supermarketuri, care a fost initiat in 2021. De asemenea, livram la export incuietori si cilindri electronici pe care ii producem exclusiv pentru aceasta destinatie, precum si cilindri mecanci fabricati atat pentru export, cat si pentru piata interna. Ponderea activitatilor de export a atins, in 2021, aproximativ 65% din totalul productiei.
Produsul nou-incluse in portofoliul firmei in cursul acestui an este reprezentat de modelul Acces One. Acest sortiment este unul complex si poate fi atat o solutie pentru IMM-uri cu cateva usi si pana la 200 de angajati, cat si o versiune completa pentru companii mari cu cerinte organizationale si de securitate complexe si cu pana la 200.000 de angajati. Vizualizarile sunt orientate catre utilizator si usor de inteles, produsul oferind modele orare, modele de zile, de sarbatori legale automate, precum si calcule pentru zilele de sarbatori legale. Datele sunt protejate impotriva accesului prin intermediul unor sisteme foarte usor de configurat (profiluri de timp configurabile). Atribuirea drepturilor de acces se poate face pe mai multe nivele - pana la 2.000 de autorizatii si 2.000 de profiluri de autorizare. Configurarea accesului este una usoara si se face prin intermediul modelelor de usi predefinite cum ar fi, de exemplu, turnichetii cu cititoare la intrare si la iesire. Accesul la parcare este unul cu contorizare, in timp ce usile cu functie de urgenta pot fi utilizate in ambele directii. Toate modificarile de date sunt inregistrate in jurnal, iar solutia poate fi actualizata cu mai multe licente. Alte optiuni vizeaza numarul de clienti care poate atinge 100 de persoane diferite, crearea integrata a cartii de identitate, administrarea vizitatorilor sau a furnizorilor terti utilizand o aplicatie web, controlul si administrarea locurilor de parcare, inregistrarea timpului sau posibile extensii specifice clientului", a mentionat Andrei Szász, directorul de vanzari al Cesrom.
Grupul CES, cu sediul central in localitatea Velbert, este unul dintre cei mai vechi producatori de incuietori pe baza de cilindri si sisteme de siguranta din Europa. Totodata, grupul CES include trei subsidiare, respectiv CEStronics (specializat in sisteme de incuietori si de acces electric), CESlocks (furnizor de incuietori de inalta calitate) si CEScylinder, care, prin intermediul C.Ed. Schulte GmbH Zylinderschloßfabrik, produce o gama extinsa de sisteme mecanice de siguranta si incuietori cilindrici. Informatii suplimentare, la www.ces.eu si www.cesrom.ro
    
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left