Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TEAM CONSULT si-a extins portofoliul de produse, pe baza diversificarii cererii
TEAM CONSULT si-a extins portofoliul de produse, pe baza diversificarii cererii
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 02 Dec 2022 06:00
Furnizorul de garnituri de etansare pentru tamplaria termoizolanta din lemn stratificat si etansanti profesionali Team Consult, cu sediul in judetul Satu Mare, si-a extins portofoliul de produse in 2022, avand in vedere solicitarile speciale ale producatorilor cu care colaboreaza. In prezent, in oferta companiei se regasesc garnituri de etansare pentru ferestre si usi din lemn marcile Trelleborg (Suedia), Roverplastik (Italia) si Deventer (Polonia) - categorie ce are o contributie de aproximativ 85% la incasarile totale - diferenta revenind livrarilor de etansanti profesionali (silicon si spume poliuretanice) marca TKK - Slovenia.
"Decizia de extindere a gamei de garnituri de etansare este o evolutie normala dat fiind faptul ca aceasta trebuie fie adaptata la cerintele pietei de tamplarie termoizolanta. De exemplu, in momentul in care se dezvolta noi tipuri de freze, si garniturile de etansare trebuie sa tina pasul cu acestea.
Furnizorii nostri fiind direct afectati de majorarea preturilor la materiile prime, energie si tot ce tine de procesul de productie, au fost nevoiti sa ajusteze des preturile, afectandu-ne, astfel, in mod semnificativ activitatea. In general, am inregistrat majorari trimestriale, iar pe termen scurt nu exista niciun semnal de stabilizare. La randul lor, clientii nostri au fost foarte afectati, productia lor scazand semnificativ. Este vorba mai ales de firmele care se adreseaza pietei locale.
Pe segmentul etansantilor profesionali cererea s-a inscris anul acesta pe un trend stationardatorita situatiei generale a pietei ferestrelor si usilor, precum si a constructiilor in general. Produsele noastre se adreseaza producatorilor de tamplarie termoizolanta de lemn, ponderea cea mai mare avand-o siliconul neutral ambalat la 600 ml. Parteneriatul cu TKK a fost initiat in anul 1998.
In conditiile date, strategia de afaceri adoptata anul acesta s-a axat pe mentinerea activitatii si a cifrei de afaceri la parametri optimi. Veniturile proprii au atins, in ultimul exercitiu financiar, valoarea de trei milioane de lei, fiind mai mari decat cele din 2020. Pentru realizarea acestor rezultate se realizeaza livrari pe plan national, atat in mod direct, cat si prin intermediul a cinci dealeri colaboratori", a declarat Lorincz Mihai, directorul firmei. Informatii suplimentare, la www.garniturietansare.ro 
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left