Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO: Solutie standard ascunsa pentru sisteme de profile din aluminiu incastrate
ROTO: Solutie standard ascunsa pentru sisteme de profile din aluminiu incastrate
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 02 Nov 2022 15:41
Din punctul de vedere al multor arhitecti si constructori, designul ferestrelor moderne din aluminiu cu profile inguste devine si mai atractiv prin utilizarea feronerie ascunse, cum ar fi "Roto AL Designo", deoarece componentele feroneriei ascunse sustin designul ferestrelor. Cu "Roto AL Designo STS" este acum disponibila o solutie standard ascunsa, care este potrivita si pentru sistemele cu profile incastrate.
 
Pentru componente cu spatii mici
Curba rotativa a noii feronerii oscilo-batante permite deschiderea fara coliziuni a unei cercevele de fereastra sau a clapei de ventilatie, inclusiv in spatii mici. Chiar si in profiluri foarte inguste, "AL Designo STS" ramane invizibil. Gama de produse "AL Designo", despre care producatorul considera ca indeplineste cerinte estetice foarte ridicate, a fost extinsa pentru a include o varianta pe cat de orientata spre tendinte pe atat de matura din punct de vedere tehnic. Managerul de produs responsabil Matthias Kosog subliniaza ca noua feronerie nu este atractiva doar din punct de vedere al designului. Feroneria ofera, de asemenea, avantaje tangibile pentru producator, mai ales in timpul montajului.
 
 
Mai rapid si mai simplu cu pene de montaj
Conceptul de fixare pentru balamaua superioara si balamaua inferioara prin intermediul penelor de montaj simplifica si accelereaza considerabil asamblarea. Nu este nevoie sa perforati partea de jos a canelurii. Montatorul foloseste doar o pana de montaj. Se fixeaza astfel balamaua superioara si balamaua inferioara. Un videoclip de montaj in portalul media Roto arata pasii de lucru.
 
Calitate ce poate fi auzita
Ghidajul foarfecelui nou proiectat al "AL Designo STS" este, de asemenea, recunoscut ca o caracteristica de calitate, explica Kosog. Un arc de ghidare modificat elimina jocul din sistem. Un element de amortizare nou dezvoltat decupleaza contactul metalic al componentelor. Acest lucru reduce zgomotele in timpul functionarii. Astfel calitatea ridicata a produsului poate fi cu adevarat "auzita", conform evaluarii lui Kosog.
 
 
Cea mai buna protectie anticoroziune
Deoarece componentele stantate sunt fabricate din otel inoxidabil, "Roto AL Designo STS" este, de asemenea, alegerea potrivita pentru regiunile in care feroneria si ferestrele sunt expuse la conditii meteorologice extreme si la sarcini speciale, subliniaza Kosog protectia anticoroziune ridicata. Chiar si in cladirile aflate la mai putin de 100 de metri de mare, o componenta echipata cu aceasta feronerie oscilo-batanta ramane functionala pe termen lung. Testele de laborator au dovedit acest lucru. Acelasi lucru este valabil si pentru zonele cu emisii puternice de la sistemele de evacuare a aerului din industria grea sau chimica.
 
Greutati ale cercevelei de pana la 80 kg
Noul "AL Designo STS" este proiectat si testat pentru elementele din aluminiu cu latimea de pana la 1.300 mm si inaltimea de pana la 2.700 mm, cu o greutate a cercevelei de pana la 80 kg, cu profile cu canelura adecvata V.01. Unghiul maxim de deschidere al elementului este de 100°. Noua balama este compatibila cu toate variantele de deschidere din sistemul modular de feronerie "Roto AL".
In functie de alegerea balamalei superioare, cerceveaua are o latime standard de batare de 130 sau 150 mm. Daca intervalul de batare trebuie limitat la 100 mm, poate fi utilizat un limitator de batare potrivit cu balamaua superioara.De asemenea, acesta poate fi combinat cu diferite limitatoare de deschidere Roto.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left