Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
Roto Solid B: Balamale cilindrice inovatoare pentru usi din PVC, de la Roto Frank
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 09 Nov 2022 13:54
Usor si sigur de utilizat datorita unui concept de produs bine gandit si uniform - asa descrie Roto Frank Fenster - und Türtechnologie GmbH (Roto FTT) o caracteristica importanta a noilor balamale cilindrice pentru usi din PVC. Datorita acestui concept de produs, noile balamale "218 P", "318 P", "222 P" si "322 P" din gama "Solid B" sunt ideale pentru producatorii de usi care ofera o gama larga de modele orientate catre client, dar in acelasi timp doresc sa ofere angajatilor lor siguranta maxima in prelucrare si responsabilitate personala. Pentru ca toate variantele se prelucreaza in acelasi fel, angajatii din productie se vor obisnui repede cu rutina si siguranta.
 
Design suplu fara dereglarea conturului
Conform evaluarii specialistului in feronerie, toate variantele noilor balamale cilindrice pentru usi din PVC au in comun atat caracteristici tehnice, cat si estetice, care fac din gama "Solid B", extinsa in prezent, una dintre cele mai importante oferte de pe piata. La reglarea noilor balamale, nu exista goluri intre toc si cercevea deoarece mecanismele de reglare sunt integrate in rola balamalei. Dereglarea conturului este evitata. Aspectul suplu este pastrat. Acest lucru este valabil atat pentru balamalele cilindrice din doua parti, cat si pentru cele din trei parti si, de asemenea, indiferent daca varianta este selectata pentru montaj cu insurubare in falt sau in aripa cercevelei.
 
Reglaj liniar fara demontarea usii
Reglarea continua pe inatime, laterala si a presiunii pe garnitura poate fi realizata fara demontarea usii, deoarece miscarea de reglare este vizibila. Montarea exacta a cercevelei in toc este deosebit de usoara datorita reglajului liniar 3D. Reglarea laterala este posibila in intervalul de +/-3 mm, o reglare pe inaltime de la -2 mm pana la +4 mm. Producatorul subliniaza ca presiunea pe garnitura poate fi reglata extrem de flexibil. Poate fi schimbata in intervalul de +/- 1,5 mm, ceea ce face montajul mult mai usor. Toate setarile se realizeaza cu usurinta cu o cheie hexagonala de 4 mm.
 
 
 
Acelasi design pentru cercevele usoare si grele
Designul uniform al tuturor balamalelor ofera optiunea de a se potrivi armonios in designul usilor cu greutati diferite. In functie de varianta de balamale cilindrice aleasa, de numarul de balamale si de proprietatile profilului de usa selectat, sunt posibile greutati ale cercevelelor de pana la 80 kg, 120 kg sau chiar 160 kg. Echipa Roto Door declara ca balamalele cilindrice suple sunt potrivite, de asemenea, pentru usi pline pe ambele parti si sustin un design purist al usii. Usile cu clasa de rezistenta RC 2 pot fi fabricate cu toate variantele. Certificarea de rezistenta antiefractie SKG este in pregatire.
 
Protectie anticoroziune si functionare de durata
Echipa de dezvoltare Roto Door declara ca scopul a fost de a crea o linie noua de balamale, pentru a oferi producatorilor de usi din PVC o gama completa care combina cea mai buna tehnologie si calitate. Protectia impotriva coroziunii a balamalelor cilindrice este in conformitate cu DIN EN 1670 clasa 5, indeplinind astfel cele mai stricte cerinte. Cele 200.000 de cicluri de deschidere finalizate in conformitate cu DIN EN 1935 confirma functionarea fiabila pe termen lung a balamalelor cilindrice.
Tom Vermeulen, director de vanzari Door & Door Innovation, asteapta cu nerabdare sa vorbeasca cu producatorii de usi despre oportunitatile pe care le poti avea cu aceasta gama de balamale cilindrice: "Datorita angajamentului designerilor nostri de usi, am reusit sa reducem golurile din gama Solid B. In acelasi timp, a fost creat un concept de produs convingator care reduce complexitatea fabricarii usilor de intrare din PVC. Sunt convinsi ca noua gama de balamale cilindrice ofera exact ceea ce este necesar, pentru a face productia si asamblarea mai usoare si mai sigure".
 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left