Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home
FIR Slatina a implementat in 2022 multe masuri de stabilizare a afacerii
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Ian 2023 06:00
In 2022, societatea FIR, cu sediul in localitatea Slatina (judetul Olt) s-a axat pe executia tamplariei din PVC (care a avut o contributie de 80% la cifra totala de afaceri), a ansamblurilor din aluminiu (10%) si lemn. „Materialele pe care le folosim pentru executia produselor proprii sunt Deceuninck si Alumil (profile), Roto si Vorne (sisteme de feronerie) si geam termoizolant fabricat de firma Dorimer, care isi desfasoara activitatea tot in Slatina. Anul trecut am inregistrat o mentinere a numarului comenzilor. Totodata, avand in vedere conditiile dificile de piata, am luat decizia sa nu derulam proiecte de investitii si sa ne axam pe masuri de stabilizare a afacerii. Am abordat toate categoriile de proiecte de constructii, situate insa pe plan local”, a precizat Cornel Firica, administratorul firmei.
 
Compania FIR este activa pe piata nationala de profil din anul 1995, iar in ultimul exercitiu financiar public (2021) a raportat o cifra de afaceri de 3,9 milioane de lei.
    
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left