Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home
BAU 2023: ALUKÖNIGSTAHL si Schüco, sustenabilitatea o provocare holistica
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 13 Feb 2023 10:57
Costurile ridicate ale energiei si consumul excesiv, emisiile extrem de ridicate de CO2 si consecintele vizibile ale schimbarilor climatice sunt provocari pe care industria constructiilor trebuie sa le abordeze imediat. La standul partenerului ALUKÖNIGSTAHL Schüco (standul 301 din hala B1), totul se refera la constructii si renovari durabile. Sub moto-ul "Building Networks", compania isi prezinta serviciile orientate spre viitor si portofoliul sau complex de produse.
Intreaga industrie a constructiilor se confrunta cu sarcina de a reduce in mod semnificativ amprenta de CO2 atat pentru cladirile noi cat si pentru cele existente. La standul sau, Schüco va prezenta noi solutii adecvate pentru constructii prietenoase cu mediul. Dezvoltand in mod continuu produsele pentru constructii ecologice promoveaza in mod activ si constructiile circulare. Aceasta include si digitalizarea industriei constructiilor. In acest sens, standul targului Schüco se concentreaza pe teme de sustenabilitate, siguranta, constructii inteligente si design fascinant.
 
Sustenabilitate - produse si servicii pentru cladiri prietenoase cu mediul
ALUKÖNIGSTAHL si Schüco vad sustenabilitatea ca pe o provocare holistica, atat ca obligatie, dar si ca forta motrice, si se concentreaza pe nevoile clientilor lor. Pornind de la aceasta baza, produsele sunt dezvoltate pentru a aduce o contributie activa la constructii durabile. De exemplu, solutia de top Schüco AOC. TI (Add-On-Construction, Timber), de exemplu, serveste dorintei de utilizare sporita a lemnului, care este o resursa regenerabila si, in acelasi timp, foloseste tehnologii inovatoare pentru libertate maxima de creativitate pentru arhitectura contemporana. Sistemul a fost certificat Silver conform Cradle to Cradle Certified® Products, si permite o capacitate mare de incarcare pentru profilele cu latimi vizibile reduse. Cu profilele cu latime vizibila de 50, 60 si 75 mm si se pot realiza pereti cortina si luminatoare cu aspect deosebit. acoperisurile usoare.
 
Siguranta - Protectie maxima pentru persoane si cladiri
In acest domeniu, este prezentata o gama completa de produse de protectie contra efractiei, impotriva propagarii focului si fumului, precum si impotriva gloantelor si exploziilor. Constructiile de inalta securitate SALZER, cum ar fi constructia montant-traversa S1ES-60, ofera protectie maxima impotriva efractiei, penetrarii glontului si exploziei - chiar si a celor trei in combinatie si cu o latime vizibila de numai 60 mm. Complet invizibile din exterior, componentele de inalta securitate si geamurile corespunzatoare integrate in profil ofera rezistenta la efractie pana la RC 5, rezistenta la glont pana la FB7-NS si protectie maxima impotriva exploziilor, testate si certificate. Functiile de siguranta pot fi selectate individual sau combinate dupa cum este necesar in anvelopa cladirii. Astfel, sunt posibile combinatii si cu elemente nesecurizate. ALUKÖNIGSTAHL ofera astfel sisteme de fatade cu estetica deosebita, cu libertate de design si flexibilitate ridicate.
Smart - Cladiri conectate pentru mai mult confort
Folosind produsele inteligente, legate in retea si digitalizate de la Schüco, anvelopa cladirii devine o interfata inteligenta intre interior si exterior: de exemplu, sistemele de ventilatie si de management automatiz pentru cladiri, sisteme excelente pentru control acces si de comunicare cu usa.
 
Fascinatie - design si estetica pentru cladiri unice
Sisteme pentru elemente inalte de la podea la tavan, usi pliante, usi glisante , elemente rabatabile, pivotante precum si uluitoarele fatade Freeform isi gasesc locul aici.
De la constructiile glisante sau pliante care raspund cerintelor individualizate a celor mai pretentiosi clienti- pana la sisteme cu un concept inovator de etansare la aer pentru utilizarea in cladiri inalte - Schüco faciliteaza constructii complexe, cu cerinte ridicate privind designul, estetica si individualitatea. O noutate este sistemul glisant Panorama Design Schüco AS PD 75.HI , o solutie cu prag fara bariere. Prin simpla apasare a unui buton, cerceveaua se ridica din cadrul lateral al podelei, se deplaseaza automat in lateral si expune pragul de nivel al podelei pentru o tranzitie usoara si confortabila. Profilele de toc sunt integrate in perete, tavan si podea . La constructii cu actionare manuala, manerul tip scoica integrat in profil dispare complet in perete.
Un alt punct de atractie este sistemului pentru usi pliante Schüco AS FD , cu variante de executie cu adancime de 75 si 90 mm , si clasa de etanseitate la ploaie pana la E750.
Expozitia internationala BAU 2023 are loc in intervalul 17 - 22 aprilie la Centrul de expozitii Messe München.
Intre noutati se afla materialele pentru constructii durabile, procesele de transformare digitala si schimbul de expertiza intre specialistii din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left