Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Alukönigstahl prezinta la BAU 2023 solutii pentru constructii si renovari durabile
Alukönigstahl prezinta la BAU 2023 solutii pentru constructii si renovari durabile
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 28 Feb 2023 14:09
Mai sunt doar cateva saptamani pana la deschiderea celui mai asteptat targ dedicat constructiilor si arhitecturii, in cadrul caruia veti putea descoperi noile dezvoltari, optimizari ale produselor si gama larga de servicii pentru viata si munca in lumea de maine oferite de catre partenerii Alukonigstahl: Schuco, Jansen si Warema.
 
Pentru constructii si renovari prietenoase cu mediul
Costurile ridicate ale energiei si consumul excesiv, emisiile extrem de ridicate de CO2 si consecintele vizibile ale schimbarilor climatice sunt provocari pe care industria constructiilor trebuie sa le abordeze imediat. La standul partenerului Alukonigstahl - Schuco (standul 301 din hala B1), totul se refera la constructii si renovari durabile. Sub moto-ul „Building Networks", compania isi prezinta serviciile orientate spre viitor si portofoliul sau complex de produse inovative. De asemenea, Schuco va prezenta noi solutii adecvate pentru constructii prietenoase cu mediul si produse pentru constructii ecologice.
Alukonigstahl si Schuco vad sustenabilitatea ca pe o provocare holistica, atat ca obligatie, dar si ca forta motrica, si se concentreaza pe nevoile clientilor lor. Pornind de la acest fapt, produsele sunt dezvoltate pentru a aduce o contributie activa la constructii durabile. De exemplu, solutia de top Schuco AOC. TI (Add-On-Construction, Timber) promoveaza utilizarea sporita a lemnului, care este o resursa regenerabila si, in acelasi timp, foloseste tehnologii inovatoare care permit un maxim de creativitate pentru arhitectura contemporana. Este important de mentionat faptul ca sistemul a fost certificat Silver conform Cradle to Cradle Certified® Products.
Siguranta si protectie maxima pentru persoane si cladiri
In acest domeniu, este prezentata o gama completa de produse de protectie contra efractiei, impotriva propagarii focului si fumului, precum si impotriva gloantelor si exploziilor. Complet invizibile din exterior, componentele de inalta securitate si geamurile corespunzatoare integrate in profil ofera rezistenta la efractie pana la RC 5, rezistenta la glont pana la FB7-NS si protectie maxima impotriva exploziilor, testate si certificate.
Folosind produsele inteligente, legate in retea si digitalizate de la Schuco, anvelopa cladirii devine o interfata inteligenta intre interior si exterior: de exemplu, sistemele de ventilatie si de management ale cladirilor, sisteme excelente de control acces si de comunicare cu usile.
Sisteme pentru elemente inalte de la podea la tavan, usi pliante, usi glisante, elemente rabatabile, pivotante, precum si uluitoarele fatade Freeform isi gasesc locul aici. O noutate este sistemul glisant Panorama Design Schuco AS PD 75.HI, o solutie cu prag fara bariere cu actionare mecatronica.
Designul si functionalitatea se completeaza reciproc, fiind la fel de importante
Asa cum suntem obisnuiti, partenerul Alukonigstahl pentru sisteme din otel, Jansen, va ocupa la BAU 2023 standul nr.320 din hala B1. Vizitatorii targului vor afla cum profilele pentru fatade, ferestre si usi de la Jansen armonizeaza functionalitatea, estetica si designul, si cate posibilitati ofera otelul, atat arhitectilor, cat si fatadierilor. Cu sistemele de profile din otel de la Jansen, sunt posibile forme si suprafete care cu greu pot fi realizate cu un alt material.
 
Construim durabil pentru generatiile viitoare
Pentru Alukonigstahl si Jansen, sustenabilitea include utilizarea eficienta si constienta a resurselor naturale. Otelul este un material de constructie natural si regenerativ, iar profilele din otel au capacitate portanta mare chiar daca au dimensiuni reduse, fapt care genereaza economie de material, reduce volumul constructiei si costurile de exploatare.
Meet the sun
Eficienta energetica este un factor important pentru sustenabilitatea constructiilor. Alaturi de noi la standul 338 din hala C2 va fi prezenta compania Warema, liderul pietei europene de solutii de protectie solara controlate inteligent, care va prezenta cele mai recente tendinte in materie de sisteme de umbrire si solutii inteligente pentru constructii. Inca din faza de proiectare - pentru proiect de modernizare, de renovare sau pentru cladiri noi - se pot face ajustari importante cu scopul de a utiliza cat mai bine controlul luminii naturale sau de a optimiza automatizarea cladirii cu ajutorul unor sisteme inteligente. Standul Warema de la BAU 20213 va reflecta posibilitatile de utilizare, fiind impartit in zone tematice: Renovare, Siguranta si bunastare, Cladiri inteligente, Solutii arhitecturale si Viata in aer liber.
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left