Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home
STURTZ Live Days, eveniment organizat din nou la Neustadt intre 24 si 25 mai 2023
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Apr 2023 06:00
Datorita feedback-ului pozitiv inregistrat la editia din anul precedent a evenimentului Sturtz Live Days, unde furnizorul german de echipamente si utilaje pentru procesarea sistemelor din PVC in vederea executiei de tamplarie termoizolanta - Sturtz Maschinenbau - a organizat in premiera la sediul sau din Wied Rott - Neustadt un targ la care partenerii au putut testa cele mai recente tehnologii din oferta, conducerea grupului a hotarat sa continue aceasta experienta si in 2023, prin doua noi evenimente similare, primul dintre acestea urmand sa se desfasoare in intervalul 24 - 25 mai a.c. La fel ca in anul precedent, expertii Sturtz vor oferi cu aceasta ocazie detalii despre o serie de utilaje specializate, printre care  noua masina de sudura la patru capete fara bavura Contour Line Premium, sistemul traditional de lipire Contour Line cLassic, centrul de debitare si prelucrare a profilelor PVC Power Center PP, precum si centrul de prelucrare a sistemelor din aluminiu Flex Center Aluminiu. De asemenea, compania germana va prezenta celor prezenti sisteme automate de logistica, linii robotizate pentru sticla, solutii IoT pentru productia de tamplarie termoizolanta, precum si alte utilaje destinate in principal pietelor din SUA si Canada.
 
***
De reamintit ca Sturtz implementeaza inca din 2017 o strategie cuprinzatoare de internationalizare, concentrandu-se in mod constant pe promovarea de produse inovatoare, adaptate tendintelor specifice cele de-a patra revolutii industriale. Prin extinderea distributiei proprii in Europa si infiintarea de filiale in Polonia, Romania si China, clientii de pe cele mai importante piete regionale beneficiaza de serviciile profesionale puse la dispozitie de firma germana. Grupul este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de masini si instalatii complete pentru fabricarea de ferestre termoizolante, portofoliul complex incluzand centre de prelucrare, utilaje de sudare si debavurare, masini pentru montarea garniturilor si sortarea sticlei, sisteme logistice etc. Pentru informatii suplimentare si inscrieri: Dan Enea, Sales Manager Romania (0747-038.971).
 
 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left