Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ANALKO: Investitii de un milion de euro in noi echipamente pentru vopsirea industriala
ANALKO: Investitii de un milion de euro in noi echipamente pentru vopsirea industriala
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 08 Mai 2023 13:50
Lider de piata in zona balcanica in domeniul vopsirii in camp electrostatic si anodizarii, Analko Aluminium investeste constant in dezvoltarea si modernizarea tehnologiilor sale. In 2022, compania a investit peste 10% din cifra de afaceri in modernizarea vopsitoriei, prin echipamente si utilaje noi. In perioada 9-12 mai, Analko Aluminium va fi prezent la standul 73 din cadrul Metal Show&TIB ce va avea loc in pavilionul B2, Romexpo.
„Suntem lideri de piata in zona balcanica pentru ca oferim cea mai buna calitate pentru segmentul industrial. Unul dintre principiile noastre de baza este inovatia continua, astfel ca investim in fiecare an, fara exceptie, in ridicarea standardelor de calitate din piata vopsirii, vopselurilor si adonizarii. Am reusit, in ultimii 18 ani sa avem o cifra de afaceri de 7 ori mai mare, din care am investit, in total, peste 10 milioane de euro in business-ul nostru. Analko a fost si este o companie cu o evolutie constanta si sigura, chiar daca nu vorbim de cifre spectaculoase de la an la an, dar noi credem ca asa se construieste o afacere de lunga durata si puternica: in timp, cu munca si cu multa dedicare.” (Evangelos Kochylas, Administrator Analko Aluminium)
Printre primele vopsitorii in camp electrostatic
In 2015, Analko a investit 1,5 milioane de euro in extinderea serviciilor sale prin achizitionarea unei noi linii de vopsire - vopsirea in camp electrostatic - fiind printre primele companii din Romania care au folosit aceasta tehnica.
„In 2016 am fost printre pionierii care au adus in Romania o linie automata multimetal de vopsitorie in camp electrostatic, cu o capacitate mare de acoperire a tuturor componentelor metalice - de la suruburi mici la elemente cu lungimi de pana la 4 metri. Aceasta dispune de o linie complet automata de acoperire: 6 etape de curatare prin pulverizare, cu tehnologie nanoceramica, uscator, 2 cabine de vopsitorie electrostatica de generatie noua cu 4 roboti fiecare cu 4 pistoale, precum si 2 cabine pentru vopsitorie lichida echipate cu 2 roboti si un cuptor de ultima generatie pentru a asigura polimerizarea corecta a pulberii.” (Evangelos Kochylas, Administrator Analko Aluminium)
Analko Aluminium activeaza pe piata de vopsire si anodizare din 1974, intrand pe piata romaneasca in anul 2005. In ultimii 17 ani, acestia s-au dezvoltat constant, pornind de la o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro, la final de 2005, la peste 7 milioane de euro in prezent. Printre cele mai importante proiecte se numara City Gate, AFI Cotroceni, Stadionul National Arena, Aeroportul Brasov, Global Worth Tower, Pasajul Unirii, avand si proiecte cu echipa studenteasca EfdeN. In prezent, Analko are peste 1000 de clienti activi in portofoliu.
In perioada 9-12 mai, Analko va fi prezent la Metal Show&TIB, la Romexpo.
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left