Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL: Produse inovatoare primite cu succes de participantii la BAU 2023 Munchen
ALUMIL: Produse inovatoare primite cu succes de participantii la BAU 2023 Munchen
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 15 Mai 2023 12:32
Impactul international al ALUMIL a fost demonstrat in mod clar in cadrul recentului targ BAU 2023 de la München, organizat in perioada 17-22 aprilie, fiind la a 13-a participare consecutiva la prestigiosul eveniment, pe parcursul unei perioade de 26 de ani.
"Obiectivul principal al participarii ALUMIL la BAU 2023 a fost sa evidentiem prezenta solida la nivel mondial si excelenta in productie. Standul de 288 mp a uimit vizitatorii datorita designului sau unic, fiind unul dintre cele mai mari din Pavilionul B1, unde au fost prezenti unii dintre cei mai importanti actori din industria globala a aluminiului. Merita remarcat faptul ca echipa cu care ne-am prezentat la München a fost formata din peste 100 de membri ai personalului nostru si reprezentanti din 22 de tari unde Grupul si-a deschis filiale. Prezenta cuprinzatoare a companiei a reflectat competenta si incredere si nu a trecut neremarcata de publicul numeros - in jur de 10.000 de persoane - prezent pentru a descoperi exponatele", au declarat reprezentantii grupului ALUMIL.
 
Produsele care au atras toate privirile
Varietatea gamei ALUMIL a adus un element de unicitate, chiar prin comparatie cu fortele semnificative ale concurentei internationale. Vizitatorii au avut la dispozitie noi solutii inovatoare si un total de 28 de exponate diferite pentru o gama extinsa de aplicatii, avand posibilitatea de a le manevra si obtine informatii utile de la consultantii de specialitate ai companiei.
 
 
De la sisteme batante si glisante si pereti cortina pana la usi de intrare, garduri si pergole, sistemele prezentate de ALUMIL in cadrul expozitiei acopera o gama larga de aplicatii. Solutiile care au primit cele mai multe comentarii pozitive au fost: versiunea curbata a sistemului SUPREME S650 PHOS, seria Eclipse cu profile ascunse, complet integrate in pereti, pardoseala si tavan, pergola bioclimatica SMARTIA PG160P Santorini, precum si usile de intrare SMARTIA S67 Urban si SMARTIA SD77 Pivot. Punctul culminant pe parcursul expozitiei a fost constituit de sistemul Barcode Cladding, in fata caruia s-au oprit numerosi vizitatori pentru a se poza cu entuziasm.
 
Angajament pentru inovatie si calitate
Pentru ALUMIL, participarea la BAU 2023 a reprezentat o mare provocare, care s-a dovedit a fi un succes absolut, validandu-i statutul international. La egalitate cu companiile de top din domeniu, ALUMIL a lasat o impresie de neuitat datorita vastei game de produse care au prezentat o calitate de top si o estetica de neegalat. "Anticipam ca eforturile noastre viitoare vor avea la fel de mult succes ca si cele anterioare, deoarece continuam sa ridicam stacheta si sa progresam continuu in cautarea perfectiunii", au conchis reprezentantii grupului.
 
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left