Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 28 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REHAU ARTEVO "Fictiunea devine realitate!" prin sistemul revolutionar pentru ferestre
REHAU ARTEVO "Fictiunea devine realitate!" prin sistemul revolutionar pentru ferestre
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Nov 2023 06:30
Noul sistem premium de la REHAU stabileste standarde noi in materie de design, dimensiuni, productivitate si durabilitate. ARTEVO combina numeroase caracteristici unice, reunite in cadrul unei solutii revolutionare destinate profesionistilor din industria ferestrelor orientati spre succes. Prin utilizarea optimizata a materialului de inalta performanta RAU-FIPRO X, produsul redefineste complet limitele in materie de dimensiuni. Integrarea materialului compozit din fibre in intreaga sectiune transversala a profilului asigura un transfer de sarcina uniform si fiabil. Zonele de forta din peretii exteriori asigura o stabilitate suplimentara, o rigiditate mare la torsiune si o stabilitate la variatiile de temperatura. Chiar si elementele de ferestre cu inaltimi ale canatului de pana la 2,80 m pot fi realizate intr-o maniera sigura din punct de vedere functional. De asemenea, pentru cercevele de pana 2,45 m, se poate renunta complet la armaturile din otel.
 
Economia circulara, gandita pana in cele mai mici detalii
Distins cu eticheta EcoPuls, sistemul ARTEVO reprezinta o materializare a politicii REHAU de incurajare a economiei circulare, precum si un angajament clar pentru sustenabilitate. La sfarsitul unui ciclu lung de exploatare, profilul devine o sursa de materie prima pentru ferestre noi. Chiar si folia REHAU LowE poate fi reciclata fara probleme, deoarece nu utilizeaza spume izolatoare. Peste 90% din ferestrele realizate cu sisteme ARTEVO nu necesita ranforsare cu profile din otel, ceea ce reduce riscul de aparitie a puntilor termice si permite atingerea unor valori ale coeficientului de transfer termic la nivelul profilului de 0,98 W/mpK. Prin utilizarea foliei REHAU LowE in rama si canat, ARTEVO asigura incadrarea in standardul de casa pasiva, cu un coeficient Uf de pana la 0,82 W/mpK.
 
Strategia inteligenta a platformei de 80 mm asigura o libertate maxima 
Aceleasi profile suplimentare ca in cazul REHAU SYNEGO;
Baghetele similare REHAU SYNEGO pot fi utilizate atat in canat, cat si in rama;
Prag de usa similar celui de la REHAU SYNEGO;
Geometria profilului este optimizata pentru tehnologia adeziva;
Folia REHAU LowE poate fi integrata din fabrica, dar este posibila si insertia in timpul procesului de productie; 
Armatura cu aplicabilitate universala in ramele de mascare, canaturi si profilele stulp/montant;
Nu este necesara nicio prelucrare a otelului pentru ranforsarea canatului.
Toate acestea asigura economii substantiale de efort, timp si costuri.
 
Mihaela PARASCHIV, Corporate Communication & Marketing Manager REHAU Window Solutions Romania
"Nu suntem perfecti, dar ne dorim sa atingem perfectiunea, iar acest deziderat poate fi realizat doar impreuna cu partenerii nostri. In Romania, brandul REHAU Window Solutions inseamna, dincolo de noul sistem ARTEVO, care este vedeta momentului, un potential de business foarte mare, cu ajutorul caruia, noi si colaboratorii nostri specializati in productia de tamplarie termoizolanta avem posibilitatea sa configuram viitorul. Este un obiectiv ambitios, care poate fi indeplinit doar prin solidaritate intre toate partile implicate. In ceea ce priveste sustenabilitatea, ARTEVO este un model pentru industrie, incluzand in componenta sa 75% material reciclat. Este un demers dificil sa schimbi «mindset»-ul oamenilor, iar aceasta concluzie vine din perspectiva unui specialist in marketing, care, la primul contact cu domeniul tamplariei, s-a confruntat cu vesnica problema a numarului de camere de izolare din structura profilelor din PVC. Performanta reala nu sta, de fapt, in acest parametru, iar noi ne-am luptat pe toate canalele de comunicare sa constientizam utilizatorii in legatura cu indicatorii importanti ce asigura nivelul dorit de confort. Faptul ca detinem o vasta experienta in ceea ce priveste economia circulara, ce insumeaza peste trei decenii, este un atu important pentru noi. Consideram ca am depasit prejudecata conform careia un produs executat pe baza de material reciclat este asociat unuia neperformant. Ne bazam insa si pe producatorii care ne sunt parteneri in Romania ca vor depune eforturi de educare a pietei in acest sens, cu atat mai mult cu cat plasarea in zona de sustenabilitate nu mai reprezinta o optiune, ci o obligativitate. Pentru a consolida parteneriatele existente, in 2021 am lansat «Expert Club», un proiect ce-i reuneste pe toti specialistii cu care REHAU Window Solutions colaboreaza in Romania. Trebuie subliniat ca programul se bucura de un real succes si va fi dezvoltat in continuare".
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left