Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home
VNFFF: Crestere pentru tamplaria cu design contemporan si functionalitati sporite
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 30 Ian 2024 06:15
Catalin Paduraru, fondator al grupului de firme format din companiile VNFFF si Fereastra Forest, precizeaza ca in ceea ce priveste sortimentele preferate de utilizatori in ultimul timp, se observa o crestere a cererii pentru profile cu design contemporan si functionalitati sporite pentru eficienta energetica si securitate. „Acest lucru ne incurajeaza sa continuam sa aducem pe piata solutii inovatoare, sa raspundem nevoilor in schimbare ale clientilor nostri si sa ne dorim sa ramanem lideri in furnizarea de produse si servicii de calitate in domeniul tamplariei. Doua dintre exemplele de angajament fata de clienti si de mentinere a calitatii si inovatiei in cadrul firmei sunt reprezentate de lansarea Rehau ARTEVO, un produs ce reprezinta o adevarata revolutie in designul ferestrelor si care aduce estetica ferestrelor la un nivel superior, precum si de o investitie recenta in utilaje moderne. Este vorba despre o investitie semnificativa in achizitionarea de utilaje moderne pentru productia de ferestre si usi, echipamente ce nu doar ca ne permit sa mentinem un standard ridicat de calitate, ci ne si imbunatatesc eficienta si ne ofera flexibilitate in a raspunde solicitarilor specifice ale clientilor. De asemenea, in ultimul an, am implementat o serie de inovatii in ceea ce priveste distributia. Am introdus noi tehnologii pentru a imbunatati procesele de gestionare a stocurilor si livrare, asigurand astfel o mai mare rapiditate si precizie in livrarea produselor catre clienti. Intentionam, de asemenea, sa inauguram un showroom de prezentare, unde vom oferi clientilor o experienta interactiva. Aceasta investitie strategica ne va permite sa prezentam in mod corespunzator varietatea si calitatea produselor. In 2023, am mai avut in vedere sa investim in dezvoltarea resurselor umane, intrucat consideram ca echipa bine pregatita si motivata a fost cheia succesului nostru continuu. In acelasi timp, investitiile constante in marketing si in relatiile cu clientii au contribuit la consolidarea pozitiei noastre pe piata. Prin toate aceste investitii, ne propunem sa ne consolidam pozitia in randul liderilor din domeniul tamplariei si sa continuam sa oferim produse si servicii de inalta calitate. Pe viitor, ne angajam sa ramanem o companie inovatoare si suntem hotarati sa ne extindem si sa imbunatatim continuu reteaua de distributie. Operatiunile de export au reprezentat, in ultimul timp, o parte semnificativa din strategia noastra de crestere, operatiunile de export reprezentand in 2022 aproximativ 68% din vanzarile proprii. Lucram cu parteneri de incredere pentru exportul in Italia, Belgia, Franta si Germania, unde am reusit sa castigam increderea clientilor nostri internationali.
Gama actuala de produse cuprinde mai multe categorii, ceea ce reflecta atat diversitatea nevoilor clientilor, cat si angajamentul nostru de a oferi solutii complete si de inalta calitate in domeniul tamplariei termoizolante. Cu o experienta vasta si o echipa dedicata, suntem mandri sa cream ferestre si usi durabile, estetice si eficiente energetic. In centrul grupului nostru de firme sta o viziune comuna - sa dezvoltam solutii de calitate care sa raspunda cerintelor pietei, sa aducem confort si siguranta in casele si cladirile clientilor nostri si sa ne asiguram ca inovatia si calitatea sunt elementele cheie care ne ghideaza continuu pe tot parcursul activitatii noastre”, a adaugat Catalin Paduraru. Informatii suplimentare, la www.fereastraforest.ro
 
 
    
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left